Afgelopen zondag was het inmiddels prestigieuze ROLF Futsal Toernooi in de Rozenburcht. Het team van Jeffrey Emor heeft het huzaren kunstje van de editie 2015 niet kunnen herhalen. In de kwartfinale moest het team van Oud Rozenburger Emor hun meerdere erkennen in de latere finalist Labillo. In de finale was het team Hamers in de strafschoppenserie uiteindelijk te sterk voor Labillo en won het toernooi.

Team van Arthur Hamers wint de ‘ROLF Rozet Rozenburcht Cup’. Het team van Hamers had veel voetballend vermogen en scoorde er lustig op los. Achterin werd afgewisseld met Johan van Nieuwenhuijzen, Nick Speijer en Vedran Marin. Voorin kon het team rekenen op Arthur Hamers, Stefan van Es en Nick de Bil. Daarnaast stond er een ijzersterke keeper op doel, die later ook uit werd geroepen tot keeper van het toernooi; Dennis Vermeer. In de bloedstollende finale wist Labillo een 3-1 achterstand weg te werken (onder meer met een fantastische goal van Vincent van Dijk, een goal die later uit zou worden geroepen tot doelpunt van het toernooi) en zo moesten penalty’s de beslissing brengen. Labillo leek over stalen zenuwen te beschikken, zeker toen Steye Jacobs (trainer/coach van Vicoria 04 uit Vlaardingen) met een Panenka (!) doelman Dennis Vermeer verschalkte. Overigens had Labillo het hele toernooi zonder keeper afgewerkt. In de finale vervulde Robby Capitein deze rol overigens met verve door Labillo met enkele cruciale reddingen op de been te houden. Stefan van Es hield team Hamers op de been met de gelijkmaker voor 2-2 en even later schoot Arthur Hamers zijn equipe naar de ROLF-zege door de beslissende penalty hoog achter Capitein te schieten.

Wie van mooie doelpunten houdt en niet in de Rozenburcht was heeft wat gemist. Maar liefst 51 keer werd er gescoord in 19 wedstrijden. Patrick Bestebroer was de topscorer met 5 doelpunten, waaronder een hattrick in de wedstrijd tegen Brouwers & Brouwers. De Golden Oldies, aangevuld met 3 basisspelers, Elroy van Seventer, Jordie de Groot en Bryan van der Laan, van ‘Het Vlaggenschip van West’, v.v. Rozenburg kwamen niet verder dan de halve finale. Onder bezielende leiding van manager Huib van Ringelesteijn bleek een mix van oud & jong een sterke combinatie.

Naast de ‘ROLF Rozet Rozenburcht Cup’ waren er nog meer bekers te winnen. Zo ging ROLF Tor Amor Bokaal naar Vincent van Dijk, was de ROLF Swiffer Doelwachtersprijs naar Dennis Vermeer, De Rolf Zeker leuk gedaan Beker naar Huib van Ringelesteijn en de New @ The Rolf Trofee naar Ron Capitein.

Met de sluiting van De Rozet, betekende dit een verhuizing voor het toernooi naar het nieuwe sportcentrum De Rozenburcht. Voor de eerste ROLF-editie op de nieuwe locatie, is alles vrijwel vlekkeloos verlopen. Voor de prijsuitreiking en derde helft werd dit jaar ook (mee)verhuisd met Peter Rijnsdorp naar het Hof van Rozenburg, alwaar alle deelnemers en organisatoren, na de prijsuitreiking konden genieten van een satébuffet.

Dank aan de organisatoren Wim Reitzema en Remy Bouritius en natuurlijk hun medewerkers voor dit geweldige spektakel. Inmiddels is het Rozenburg Oudejaars Liefhebbers Futsaluitgegroeid tot een vast en niet meer weg te denken voetbalitem op de kalender en een prachtige afsluiting van het jaar. 

 

       

Kooistee Hellevoetsluis

-

Brouwers & Brouwers

0 – 2

Labillo

-

VD Berg

1 – 0

The Golden Oldies

-

R Force 1

1 – 0

Poeha

-

Hamers

0 – 0

Kooistee Hellevoetsluis

 

Labillo

1 – 1

Brouwers & Brouwers

-

VD Berg

1 – 0

The Golden Oldies

-

Poeha

0 – 2

R Force 1

-

Hamers

1 – 4

Kooistee Hellevoetsluis

-

VD Berg

3 – 1

Brouwers & Brouwers

-

Labillo

2 – 0

The Golden Oldies

-

Hamers

1 – 3

R Force 1

-

Poeha

1 - 1

       

Brouwers & Brouwers

-

R Force 1

2 – 0

Poeha

-

Labillo

1 – 3

Kooistee Hellevoetsluis

-

The Golden Oldies *

1 – 1

Hamers

-

VD Berg

2 – 0

       

Brouwers & Brouwers

-

Labillo

0 – 4

The Golden Oldies

-

Hamers

2 – 3

       

Labillo

-

Hamers *

3 - 3

 

 * Winst na strafschoppen

Copyright © 2019 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Wednesday the 26th. .