Net als het afgelopen jaar zal Aannemingsbedrijf QUALM Rozenburg topzwemster Maaike de Waard ondersteunen. Maaike de Waard is lid van de nationale zwemploeg van Nederland en traint in Eindhoven. Maaike is Nederlands Kampioen op de 100 rug korte baan en de 50 rug lange baan. Op het afgelopen EK 2016 in Londen werd Maaike 7e op de 50 vlinderslag en 5e op de 50 rugslag. Op internationale toernooien in Aken en Glasgow toonde de Rozenburgse haar klasse. In Aken werd ze 1e op de 50 rugslag, 2e op de 100 rugslag en 2e op de 200 rugslag. In Glasgow werd Maaike 1e op de 50 rugslag, 2e op de 100 rugslag en 5 op de 100 vrije slag. Directeur Mulders van Aannemingsbedrijf QUALM weet die prestatie te waarderen en heeft het sponsorcontract met Maaike de Waard met een jaar verlengd.

 

Aannemingsbedrijf QUALM is een bedrijf dat zich bezig houd met het uitvoeren van grond- water en wegwerk­zaamheden. Gespecialiseerd in leidingsystemen, blussystemen, hydranten, inspecties, onderhoud en flowmetingen. Geen uitdaging is voor QUALM te groot en dat past goed bij zwemster Maaike de Waard. Voor de topzwemster liggen er ook nog wat uitdagingen in het verschiet aankomend seizoen zoals, Nederlands Kampioenschap korte baan, Wereld Kampioenschap korte baan in Canada, SwimCups in Eindhoven en Amsterdam en de Wereld Kampioenschap lange baan in Boedapest. Aan al die toernooien deelnemen is niet mogelijk mede doordat er een aantal toernooien elkaar overlappen. Maar prachtige uitdagingen al moeten de limieten natuurlijk nog wel worden behaald.

Afgelopen woensdag, 6 juli 2015, ondertekende Maaike de Waard en directeur Mulders een overeenkomst, waarbij het bedrijf QUALM de Rozenburgse zwemster ook het komende seizoen gaat ondersteunen.