Rozenburg staat, ook na de vier minuten die er in de wedstrijd Hellevoetsluis - Leonidas nog te spelen waren, samen met NSVV, de ploeg van Wim van der Steene, op de laatste plaats. Aan de Brielsestraatweg bleef het uiteindelijk 3-3 een stand die voor dat scheidsrechter Ruben de Groot op 26 oktober in de 86 minuut voor gezien hield al was bereikt. Leonidas moest met 8 spelers de vier minuten uitspelen.

Alle ploeg staan nu weer gelijk in wedstrijden. De strijd om de rode lantaarn gaat voorlopig tussen NSVV en Rozenburg. Beide ploegen spelen aanstaande zaterdag een thuiswedstrijd. Rozenburg ontvangt Bolnes die als 'best of the rest' op de tweede plaats staat. En NSVV krijgt op het gemeentelijk sportpark in Numansdorp bezoek van middenmoter Pernis.

Rozenburg speelde afgelopen zaterdag niet. Rob Vuik had besloten geen vriendschappelijke wedstrijd te spelen. Rust voor zijn ploeg was belangrijker dan een vriendschappelijk potje waar er door de vele blessures er sowieso met een fantasie opstelling moest worden gespeeld. Overigens had hij deze week met het vlaggenschip van West nog voor de VoetbalRijnmond Cup tegen Barendrecht gespeeld. Een wedstrijd die met 2-0 werd verloren. Rozenburg kan zich nu helemaal concentreren op de competitie nu de ploeg van Rob Vuik geen verplichtingen meer heeft in de beker en de regiotoernooien.