Na een weekje geen competitieverplichtingen wacht zaterdag de moeilijke uitwedstrijd, voor v.v. Rozenburg, tegen Spirit. De ploeg uit Ouderkerk aan de IJssel staat op de tweede plaats op de ranglijst en met een kwakkelend Brielle is ook in de kop van de ranglijst de competitie nog niet gespeeld. Niet alleen onderin is het spannend, maar ook bovenin waar Brielle tot de winterstop toe ontastbaar leek, is de voorsprong teruggelopen tot drie punten.

Spirit is inmiddels de grootste concurrent voor de titel en met de wedstrijd Bolnes (de nummer 3) tegen Brielle op het programma zal Spirit er alles aan gelegen zijn om de punten op het eigen sportpark te houden. Maar Rozenburg is de laatste wedstrijden ook tot veel instaat en won drie keer op rij. Wat heeft het weekje rust gedaan, hoe staat het met de blessures, heeft de staf en de spelers het gevoel van de flow weten vast te houden. Allemaal vragen waar we morgen (zaterdag 5 april) een antwoordt op krijgen. De wedstrijd begint een half uur later dan de wedstrijd Bolnes tegen Brielle, de uitslag al weten als er nog een half uur moet worden gespeeld kan van invloed zijn voor het spel van de thuisploeg, alhoewel ..... Eens kijken hoe Elroy en Nick aankijken tegen de wedstrijd tegen Spirit......  Jordie de Groot was niet voor een kijk op de wedstrijd van morgen bereikbaar.

Wat zit er nog meer in het vat ..... wordt het na morgen vier op een rij.

Nick de Bil

We hebben een weekje rust gehad en ik vraag me af of dat ons goed heeft gedaan. Ik bedoel.. we waren toch lekker bezig, zaten in een 'flow' en dan heb je noodgedwongen toch een week rust. Spirit is een hele goede ploeg en staan niet voor niets op de 2de plaats en doen bovendien nog volop mee om het kampioenschap! Het zal gewoon een hele lastige wedstrijd worden dus die vierde opeenvolgende overwinning kunnen we niet zomaar bijschrijven. Wij zullen in ieder geval ook hier weer vol voor de punten gaan want ja, we winnen nu dan drie keer op rij wat inderdaad mooi, leuk en aardig is... maar als je er nu in de komende wedstrijden geen vervolg aan geeft dan speel je uiteindelijk volgend seizoen alsnog een klasse lager. Als je naar de ranglijst kijkt is het ongekend spannend, Hellevoetsluis, NSVV, Pernis, Leonidas, CWO en wij moeten gaan uitmaken wie er rechtstreeks uit gaat. Wij krijgen nog Pernis en Leonidas thuis en eigenlijk moeten we daartegen 6 punten pakken. Maar goed eerst morgen maar eens zien. Spirit uit op kunstgras met Pernis tegen Hellevoetsluis in ons achterhoofd. We zullen net zoals in de laatste weken, keihard moeten knokken voor punten, het zal misschien niet altijd even mooi zijn ...... maar de punten gaan boven alles!! (en daarna komen pas de vrouw en kinderen haha)

Elroy van Seventer

Ons doel is inderdaad de vierde overwinning op rij te pakken. Ditmaal moet Spirit eraan gaan geloven, een lastige ploeg. Ze staan tweede, maar dat zegt niet dat we geen kans maken om te winnen. We moeten zelf een goed resultaat neer zetten en dan kijken wat de concurrentie om ons heen gedaan heeft. Wie weet hoe de stand er dan uit ziet. Mocht het onverhoopt gebeuren dat we morgen niet winnen, dan hebben we altijd nog de thuiswedstrijden tegen Pernis en Leonidas om ervoor te zorgen dat we in ieder geval directe degradatie ontlopen. Maar laten we eerst morgen maar bekijken, ik teken voor eenzelfde overwinning als bij Wieldrecht een paar weken terug!

 

Copyright © 2022 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Thursday the 18th. .