Ondanks de winst van Rozenburg op DJS in Middelharnis is het bekertoernooi afgelopen voor de ploeg van Rob Vuik. OHVV wist zondag te winnen van WCR, 3-1, en is daarmee groepswinnaar geworden. Rozenburg kan zich dus gaan richten op de competitie die zaterdag begint tegen Botlek in Spijkenisse.

Rozenburg was de sterkste in MIddelharnis daarover was geen twijfel. Al in de 10e minuut scoorde de gasten, maar wel een bal in het verkeerde netje. Een carambolage in het strafschopgebied voor doelman Robert de Korte eindigde via het hoofd van de Rozenburger Kenan Yilmaz en stond de 1-0 op het bord. Het was de eerste keer dat de gastheren uit Middelharnis zich op de helft van Rozenburg hadden vertoond. Rozenburg was heer en meester creëerde veel kansen maar hielp er even veel om zeep. Nick de Bil stond in de spits en Atif Boujddayn op de nummer 'Tien'. Jordie de Groot was door trainer Rob Vuik weer naar de achterste linie gehaald en speelde als centrale verdediger. Nick de Bil (foto) kreeg een gele prent van scheidsrechter Bert den Tuinder en bleef uitvoorzorg in de rust in de kleedkamer achter. Yoeri Bak verhuisde naar tien en Atif Boujddayn moest naar de spitspositie opschuiven.

Rozenburg was voor de winst naar Middelharnis afgereisd ook al had de ploeg van Rob Vuik plaatsing voor het knock-out systeem niet in eigenhand. Daarvoor was de uitslag van de wedstrijd OHVV - WCR van belang. OHVV won met 3-1 en werd groepswinnaar. Al vroeg in de tweede helft was het Yoeri Bak die op aangeven van Gene Overkleef zijn ploeg naast DJS bracht. Rozenburg ging door waar het in de eerste helft was gebleven door veel kansen te creëren. Maar doelpunten waren ook tegen de derdeklasse in Middelharnis schaars. Uiteindelijk was het Atif Boujddayn die de voor de winnende treffer zorgde en weer een assist van Gene Overkleef. Rozenburg won maar het was na wat later zou blijken niet genoeg voor de volgende ronde.

Uitslagen bekerwedstrijden poule 54 (poule Rozenburg) en de tegenstanders in de competitie van Rozenburg