Het was ook voor Sport en Rozenburg een klein beetje winterstop. Maar langzaam ontwaken we weer uit onze winterslaap. Voor de voetballers van v.v. Rozenburg was het ook winterstop maar niet zo erg lang en zijn alweer begonnen met de trainingen. Tussendoor hebben sommige nog wat in de zaal gespeeld en afgelopen zaterdag, 4 januari, de Nieuwjaarswedstrijd tegen de ouwetjes en de officiële opening van het nieuwe kunstgrasveld. Tijd om weer eens te gaan chatten met de aanvoerder van Rozenburg.

 

 

Sport en Rozenburg

Winterstop weer voorbij je moet er weer tegenaan ... nog de beste wensen en we hopen op een mooie tweede helft van de competitie.

Jordie de Groot

Ja van hetzelfde! Dat het (alsnog) een mooi jaar mag worden. Winterstop zit er weer op, alhoewel..... tussen de laatste training en afgelopen zaterdag zat niet zo veel tijd en sommige zijn ook nog (2x) actief in de zaal geweest.

Sport en Rozenburg

Vertel, wat hebben we gemist?

Jordie de Groot

Rolf 2013, een zaalvoetbal toernooi georganiseerd door Remy Bouritius en Wim Reitzema. Deden ze nu voor het 3e jaar, begon als 1 wedstrijd maar afgelopen keer deden er 6 teams mee! Is meer vanuit de tennis georganiseerd maar Remy en Wim vroegen of ik mee wilde doen, en onder het motto 'hoe meer zielen hoe meer vreugd' mocht ik wat voetbal maatjes meenemen.

Sport en Rozenburg

Een beetje voor het plezier, dat andere toernooi was het Kerstballentoernooi van v.v. Rozenburg?

Jordie de Groot

Bij het Rolf 2013 heb ik oa. Bryan vd Laan, Yoeri Bak, Eric Don, Robert de Korte, Lennart Quak, Elroy van Seventer opgegeven... Bij Het 'Kerstballentoernooi' hadden we een team vanuit de selectie.

Sport en Rozenburg

.... en gewonnen met je teams?

Jordie de Groot

Nee geloof 3e geworden bij het Kerstballentoernooi... t.o.v. vorige jaren hadden we ook hier wat wisselingen in het team, dus was nog niet helemaal op elkaar ingespeeld! Maar altijd leuk en gezellig om mee te doen, je bent toch de hele avond met voetbal bezig! Het Rolf 2013 hebben we wel gewonnen.

Sport en Rozenburg

Afgelopen zaterdag tegen de ouwetjes bij de Nieuwjaarswedstrijd, wel gewonnen toch?

Jordie de Groot

Was voor ons als 1e weer een tijd geleden, door de Portugal reisjes van afgelopen jaren, maar wel gewonnen, 5-1 als ik me niet vergis. Met goals van Gerson Almeida, Nick de Bil, Robert de Korte en 2x Stefan van Asperen! Als keepers scoren geeft wel aan dat plezier voorop stond. En Maik den Ouden niet te vergeten! Die speelde nog 15min mee, soort afscheidswedstrijd. Hij kreeg een publiekswissel met cadeau.

Sport en Rozenburg

Wat staat er nu op het programma?

Jordie de Groot

Vandaag (7 januari 2014 red.) Spartaan '20 uit, donderdag trainen en vrijdag einde middag naar Maastricht samen met het tweede. Vrijdag avond trainen, zaterdag ochtend brunch, zaterdag middag Halle toernooi... oa. met v.v. Brielle. Kunstgras veldjes, net iets kleiner dan veldjes in de zaal. En dan zondag na ontbijt weer naar huis. Dan nog een weekje trainen en begint de competitie weer.

Sport en Rozenburg

Het begint weer met Botlek thuis!

Jordie de Groot

Ja! En daar hebben we nog wat goed te maken! Dat moet (en gaat) de 18e januari anders dan in de openingswedstrijd van de competitie.

Sport en Rozenburg

Wat kan je de bezoekers van de site Sport en Rozenburg beloven voor de rest van dit seizoen?

Jordie de Groot

Dat we ons uiterste best gedaan om in het linker rijtje te komen, en dat we daar alle vertrouwen in hebben! We hebben laten zien dat we het kunnen (Bolnes thuis en Pernis uit)...

 

Sport en Rozenburg

We gaan jullie weer volgen, succes!!!

 

Jordie de Groot

Gaat helemaal goed komen!

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 24th. .