Het is niet meer weg te denken in de wereld waar we niet meer zonder onze telefoon, tablet of laptop kunnen. En we met onze telefoon van alles kunnen maar waar hij eigenlijk voor bedoeld was niet vaak meer wordt gebruikt. Watsapp en chatten zijn de toverwoorden en wij blijven niet achter. Het is maandagavond, 29 juli 2013, en Jordie de Groot is net terug van de eerste training van het seizoen. Hij is er aan begonnen en wij ook.

 

 

 

 

 

 

Sport(en)Rozenburg:

Vandaag de eerste training even wennen?

Jordie:

Ja zeker altijd eigenlijk wel de eerste training, maar nu helemaal natuurlijk vanwege het grote aantal wijzigingen in de staf en selectie.

Maar moet zeggen dat ik er persoonlijk wel weer erg zin in had!

Sport(en)Rozenburg:

Veel nieuwe gezichten?

Jordie:

Ja klopt. Waren nog niet helemaal compleet, en hadden 7 juli al een soort kennismakingsdag gehad maar idd, hoop nieuwe gezichten....

De gehele staf natuurlijk en een 10tal spelers.

Sport(en)Rozenburg:

Zondag ? de eerste wedstrijden, de eerste tegen PFC bijzonder?

Jordie:

Ja apart op zondag, en gelijk zo vroeg (10.00u) haha! En tegen PFC, ja leuk om gelijk Willy, Oula, Jock en Hakan weer tegen te komen... Voor hun ook denk! En aan onze kant natuurlijk met de trainer en 2 spelers ook apart om gelijk tegen hun oude club te spelen... Al is het alleen de club, want bij PFC natuurlijk ook heel veel wijzigingen in selectie.

Sport(en)Rozenburg:

Is z'n toernooi voor jullie spelers eigenlijk wel leuk?

Jordie:

Ja kan ik eigenlijk nog niet over oordelen, is voor het eerst voor mij. Normaal speel je altijd aan het einde vh seizoen pas een toernooi als afsluiting. En we spelen zelf elk jaar thuis wel het Ed Euser toernooi, maar dat zijn dan wel hele wedstrijden... Maar we gaan het zien, na 3x trainen deze week is het natuurlijk wel fijn om dan in het weekend een wedstrijd te spelen. En ja dat het nu in een vorm van een toernooi is. Je bent wel heel de dag met de groep bij elkaar, dus voor de saamhorigheid en het smeden van een eenheid kan het denk wel een positieve ervaring zijn.

Sport(en)Rozenburg:

Dit item is chatten met de aanvoeder, blijf je dat wel?

Jordie:

Dat is altijd nog maar afwachten, maar uit de gesprekken die ik met de trainer gehad heb sprak hij wel veel vertrouwen in me uit dus... En heb vanavond de warming up ook 'gewoon' voor me rekening genomen ;) haha.

Sport(en)Rozenburg:

Vorig jaar had Rozenburg een grote selectie hoe is dat dit jaar?

Jordie:

Die is dit jaar wel iets kleiner, was ook een wens van de nieuwe trainer om met een kleinere groep te werken begreep ik. En ja financieel zal het er ook wel mee te maken hebben dat de selectie iets smaller is. Al waren er vanavond 14 man, en miste we er nog 5 of 6, dus kom je ook op 20.

Sport(en)Rozenburg:

Toch best ook wel groot.

Jordie:

Ja klopt, de kwantiteit is er niet veel op achter uit gegaan...... Kwalitatief hebben we denk wel wat ingeleverd, maar is nog ruim voldoende om goede prestaties te leveren!

Hoop en denk ik... Maar wat Rob tijdens de kennismaking al zei, op papier staat er een aardige selectie maar op papier worden geen wedstrijden gespeeld. ;)

Het is altijd weer afwachten!

Sport(en)Rozenburg:

Mooie afsluiter We gaan zondag de eerste verrichtingen zien, tot zondag.

Jordie:

Haha dank je! Ja inderdaad, ben benieuwd. Tot zondag.

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 24th. .