Rozenburg zal aanstaande zaterdag de vorige week afgelaste wedstrijd tegen PPSC inhalen. Inmiddels heeft de KNVB ook besloten dat clubs in West II verplicht zijn uitwijken, indien een kunstgrasveld ter beschikking, naar kunstgasvelden. Voor de thuiswedstrijden had Rozenburg al vrijwillig voor die optie gekozen maar nu dus ook bij uitwedstrijden. Als we de weersvoorspellingen mogen geloven ziet het er naar uit dat er ook gespeeld kan worden in Schiedam. Er staan nog 2 inhaalwedstrijden op het programma. Rhoon tegen Maense op sportpark de Omloop in Rhoon en Rijnmod HS tegen Poortugaal aan de Botreep in Hoogvliet.

  

De stand op de ranglijst geeft nog wel een vertekend beeld zeker omdat een club als Rhoon pas 12 wedstrijden heeft gespeeld, 3 minder dan koploper Kethel Spaland. De koploper verloor overigens vorige week in Rotterdam bij Leonidas en daardoor kan Rozenburg, bij winst zaterdag in Schiedam bij PPSC, gelijk komen met Kethel Spaland. Poortugaal, die 2 wedstrijden minder heeft gespeeld dan Kethel Spaland, kan zaterdag dan bij winst op twee punten van de koploper komen en heeft dan nog steeds een wedstrijd minder gespeeld. Een ploeg dus met de minste verliespunten. Spanning terug in de 3e klasse C. Of Rozenburg nu weer een titelkandidaat is vragen we ook aan aanvoerder Jordie de Groot. En natuurlijk willen we weten of trainer Rob Vuik de verdediging hermetisch zal sluiten tegen de ploeg die de meeste doelpunten heeft gemaakt in de 3e klasse C. Oftewel haalt hij Jordie de Groot naar het centrum van de verdediging of is er een plaats op het middenveld voor de vertrekkende aanvoerder.

 

Jordie de Groot:

"Natuurlijk hebben we morgen maar één doel medekoploper worden. Dat is deze week ook nadrukkelijk aangekaart door Rob. Afgelopen zaterdag hebben we niet gespeeld, maar toch goede zaken gedaan door het verlies en Kethel en Maense ....… Het staat allemaal erg dicht op elkaar, maar we moeten gewoon wedstrijd voor wedstrijd bekijken en voor de winst gaan, dan zien we wel waar het eindigt dit seizoen. Ja en op je vraag waar ik ga spelen, middenveld of achterin, heb ik eigenlijk geen idee. Ik kan me voorstellen dat Rob voor wat meer zekerheid achterin kiest door mij daar op te stellen. Zeker omdat PPSC voorin erg gevaarlijk is. Maar aangezien Lennart niet speelt, kan Rob ook kiezen om op het middenveld/voorin wat te schuiven We gaan het zien!".

 

Het programma voor 14 februari 2015

 

Thuis

 

Uit

Rhoon

-

Maense

Rijnmond HS

-

Poortugaal

PPSC

-

Rozenburg

 

-

 
 

-

 
 

-

 
 

-

 

 

Vermoedelijke opstelling van Rozenburg.

 

Moet Rozenburg het zonder spits Lennart Quak stellen tegen PPSC. Gaat het systeem naar 4-4-2 en gaat Vuik spelen met meer opkomende middenvelders. In dat geval zijn Ronaldo van Emmerik en Yoeri Bak de voorste twee. In ieder geval is verdedigen in een uitwedstrijd en tegen een ploeg die makkelijk scoort geen vloek. Om de tegenstander de hele wedstrijd ver van het eigen doel te houden is niet de sterkste kant van dit Rozenburg. En Van Emmerik en vooral Bak scoren toch wel. In ieder geval zal de coach van Rozenburg lering getrokken hebben uit de heenwedstrijd toen Rozenburg met een 3-0 voorsprong naar de thee ging en in de slotfase maar ternauwernood een gelijkspel kon veilig stellen, 4-4.

Doel: Stefan van Asperen. Achter: Vince Lissenberg, Jordie de Groot, Elroy van Seventer, Erik Don. Middenveld: Lester van Kaam, Kenan Yilmaz, Stefan van Es, Onur Zaif. Voor: Yoeri Bak, en Renaldo van Emmerik.

 

Copyright © 2022 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 14th. .