Toch nog een verrassende ontknoping in de 3e klasse D. Niet alleen dat Rozenburg alsnog een vervangende periodetitel behaalde maar ook dat de Rozenburgers de 3e titel kregen toebedeeld. CION heeft er niet alleen voor gezorgd dat Rhoon met lege handen bleef deze competitie maar ook dat Rozenburg niet de vervangende 2e periode kreeg, maar de vervangende 3e periode. Tegen 2e klasser Botlek in plaats van 3e klasser Groote Lindt.

CION was winnaar van de 3e periode maar moest die afstaan omdat de ploeg ook onder de rode streep staat in de eindrangschikking. En de KNVB regels schrijven voor dat degradatie of herkansingsplaats voor gaat boven promotie. In die zelfde regels staat dat in zo'n geval de periode moet worden toegewezen aan de hoogste in de eindrangschikking die nog geen periodetitel of vervangende periode heeft.

Rozenburg zit nu in een poule met Botlek (11e,2D), Poortugaal (PK1,3C) en Binnenmaas (PK3,3D). Rozenburg eerst tegen Botlek en bij winst tegen de winnaar van de wedstrijden tussen Poortugaal en Binnenmaas.

Datum

Thuis

 

UIt

16 mei 2015 (A)

Rozenburg

-

Botlek

23 mei 2015 (A)

Botlek

-

Rozenburg

16 mei 2015 (B)

Binnenmaas

-

Poortugaal

23 mei 2015 (B)

Poortugaal

-

Binnenmaas

30 mei 2015

Winnaar A

-

Winnaar B

6 juni 2015

Winnaar B

-

Winnaar A

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 24th. .