Voor het ‘Vlaggenschip’ van West stond er gisteravond een vriendschappelijk potje tegen Zwaluwen Vlaardingen op het programma. Een wedstrijd die nuttig was in voorbereiding op de bekerwedstrijd van aanstaande zaterdag in en tegen Brielle. Regillio van Buuren en Jordie de Groot begonnen op de bank en speelde Vince Lissenberg op de linksbackplaats en Maik den Ouden in het centrum van de verdediging.

Op het middenveld kreeg Patrick Struijk de voorkeur boven Paul Santra. Rozenburg speelde tegen een mix van de bankzitters bij het eerste team van de Vlaardingers en het tweede elftal. In de tweede helft, na een uurtje spelen, zoals gebruikelijk kregen de bankzitters van de Rood Gelen wat speelminuten. Rozenburg won door een doelpunt van Jeffrey Bokma in de eerste helft en Vince Lissenberg en Bryan van der Laan in de tweede helft met 1-3. De opstelling van het eerste uur had ongetwijfeld te maken hebben met hoe Nauta tegen Brielle zal of moet gaan spelen. Stefan van Es zal daar zeker niet bij zijn. Van Es heeft 3 bekerwedstrijden schorsing gekregen na zijn rode kaart van afgelopen zaterdag tegen Meeuwenplaat. Ook zal Floris van den Heuvel niet kunnen spelen tegen Brielle. De enkelblessure speelt de linkerspits nog parten. Van den Heuvel zal zich nu richten op de start van de competitie, vertelde hij na de wedstrijd in Vlaardingen. Voor Rozenburg een meer dan nuttige wedstrijd, waar steeds duidelijker wordt hoe de Rood Gelen in de competitie willen gaan spelen.

Doelpunten: Jeffrey Bokma 0-1 (40 min); Rust 0-1; ? 1-1 (56 min); Vince Lissenberg 1-2 (70 min); Bryan van der Laan 1-3 (75 min).

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Monday the 25th. .