De kansen zijn niet zo groot voor Rozenburg om nog een rol van betekenis te kunnen spelen in het seizoen 2016-2017. Daarvoor is de club van Dennis Zaal vooral afhankelijk van anderen en vooral van Rijnmond Hoogvliet Sport. Maar de selectie van Rozenburg zal zich ongetwijfeld het debacle in Nieuw Beijerland nog herinneren. Daar ging de ploeg van Zaal onderuit en met gevolgen. En met nog drie wedstrijden te spelen misschien nu al de slechtste wedstrijd van het seizoen. Daar zal Rozenburg zich zeker voor willen revancheren.

Verlies tegen NBSVV zal geen optie zijn in de wedstrijdbespreking. Revancheren voor de nederlaag en vasthouden aan de laatste strohalm. Het seizoen niet uit laten gaan als een nachtkaars en met nog twee thuiswedstrijden het publiek bedanken met mooi voetbal, want daar moet de ploeg van Dennis Zaal toe in staat zijn. En of anderen er dan voor gaan zorgen dat de competitie toch nog een verlengstukje krijgt is van later belang. Die regie heeft Rozenburg uithanden gegeven en blijft afwachten over.

Aanvoerder Elroy van Seventer

Tegen NBSVV wat goed te maken, of overheerst de teleurstelling van vorige week? “Tegen NBSVV hebben we zeker wat goed te maken. Uit hebben we daar 2-1 verloren in misschien wel de slechtste wedstrijd van dit seizoen, dus dat zullen we recht moeten zetten. NBSVV vecht nog tegen degradatie dus zal vol voor de punten gaan. De teleurstelling van vorige week overheerst niet, uiteindelijk pakken we toch nog een punt terwijl we, zeker tweede helft, weinig op de helft van de tegenstander hebben kunnen voetballen. Je ziet dan toch dat we teveel afwezigen hebben om voorin een vuist te kunnen maken. Zaterdag begonnen we dan met Nick als enige spits, maar na een minuut of 20 zet 's Gravendeel daar 2 man op en wordt het lastig om daar goed gebruik van te maken. Morgen hebben we weer wat meer mogelijkheden, Bryan (van der Laan, red.) en Floris (van den Heuvel, red.) zijn weer terug en ook Lennart Quak zit weer op de bank. Alleen Jordie zijn we voor de rest van het seizoen kwijt.”

Competitie gespeeld? “Competitie is nog niet helemaal gespeeld, maar grote kansen op een prijs hebben we niet meer. Staan nu zelfs 5e, weliswaar maar 1 punt achter op de nummer 2, maar met onze selectie is dat veel te laag. Rhoon wordt morgen waarschijnlijk kampioen, bijna het hele seizoen bovenaan gestaan en weinig punten gemorst. De laatste wedstrijden ging het bij hun ook niet altijd even makkelijk als ik de verslagen moet geloven, maar toch winnen ze die wedstrijden wel elke keer. Dat is toch wel knap. Wij moeten ervoor zorgen dat we de laatste 3 wedstrijden winnen. Ten eerste om de kleine kans op een prijs nog levend te houden en ten tweede om het seizoen nog een beetje waardig af te sluiten. Sowieso voor ons zelf als team, maar ook voor de supporters die elke week weer komen kijken. En of dat dan genoeg is om nog ergens voor in aanmerking te komen ligt niet meer aan ons maar aan de tegenstanders.”

Vermoedelijke opstelling

Na de 4-5-1 opstelling van afgelopen zaterdag tegen ’s Gravendeel wordt en is het steeds moeilijker om over de vermoedelijke opstelling ook maar een zinnig woord te kunnen zeggen.

Thuis

 

Uit

Botlek

-

WFB

SV Charlois

-

sGravendeel

GOZ

-

SSS

Jonge Spartaan

-

Rijnmond HS

Rhoon

-

Pernis

Rozenburg

-

NBSVV

Vlotbrug

-

Bolnes

Bryan van der Laan en Floris van den Heuvel zijn weer terug. Koningsdag in ieder geval niet getraind. Jordie de Groot speelt zeker niet en Lennart Quak weer terug bij de selectie. We laten het koffiedik kijken verder voor wat het is.

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.