Zijn inval beurt was meer dan goed, maar had een zwart randje afgelopen zaterdag in de slotfase van Rozenburg tegen Bolnes. Het uiteindelijke resultaat de winnende treffer, schouder uit de kom en voorlopig 6 weken aan de kant. Euforie en leed lagen zaterdag voor Vince Lissenberg heel dicht bij elkaar. Voorlopig moet Vince Lissenberg rust houden met zijn schouder en hopen dat er geen operatie volgt. Dat zal later moeten blijken na een bezoek aan de specialist. Voorlopig krijgt zijn rentree in Rozenburg 1 geen vervolg.

 

Invallen en de winnende maken

"Ik kwam er in de slotfase in voor Maik den Ouden. Vervelend voor Maik maar voor mij een kans om me te bewijzen. Zover je dat over jezelf kan zeggen wel een goede invalbeurt. En als je dan ook nog de winnende maakt, helemaal lekker. Het was uit een corner van Nick de Bil. In het begin toen ik met Elroy (van Seventer red.) en Jordie de Groet naar de zestien van Bolnes ging hadden ze me nog wel in de gaten. Maar door dat we wat van positie wisselden kwam ik een beetje achteraan te staan. De bal uit die hoekschop ging over Lennart Quak heen en kon ik hem rustig binnen koppen."

Het feestje eindigde met je schouder uit de kom

"Na dat doelpunt lag ik op de grond en kreeg het hele team over me heen. Ik maar ook zij waren erg blij, jammer dat ik nog wel op mijn elleboog ruste. Daar schoot mijn arm voor de eerste keer uit de kom, maar had ik dat zelf niet eens door. Doordat ik met twee armen in de lucht aan het juichen was schoot die arm er kennelijk weer in. Het voelde wel een beetje slap en knijpen ging niet meer. Daarna kreeg ik ergens de bal en was er niemand in de buurt en schoot hij er weer een stuk uit. Kon echt niet verder. Job en de vader van Floris van den Heuvel (arts bij Medisch Centrum Brielle red.) hebben die schouder weer op zijn plaats gekregen maar kon niet meer verder spelen. Zondag naar de huisartsenpost gegaan en nu loop ik in een sling een soort mitella mag hem deze week niet bewegen en 5 weken rust houden. Dan staar er nog een afspraak met een specialist en moet blijken of er nog een operatie nodig is. Niet waarschijnlijk maar het kan zijn dat het allemaal te veel is opgerekt. In dat geval kan de schouder er dan te pas en te onpas uitschieten. Hopen dat er geen operatie nodig is dan kan ik na een week of zes weer gaan trainen. "

Voor sommigen toch verrassend dat je weer bij de selectie zit

"Ja, dat kan ik wel begrijpen. Heeft natuurlijk alles te maken met het afgelopen seizoen en mijn besluit om in het 2e elftal te gaan spelen en wilde niet meer voor het eerste in aanmerking komen. Aan het einde van het vorige seizoen heb ik een gesprek gehad met Dennis Zaal en aangegeven dat ik wel weer in aanmerking wilde komen voor het eerste elftal. Uiteindelijk hebben we de zaken uitgepraat en kon ik voor mijn kansen gaan. Natuurlijk heb je dan een streepje achter, dat had met mijn eerdere keuze te maken. Je weet dat je dan een stapje extra moet lopen. Ik wist dat ik op de bank moest beginnen. We hebben de zaken goed uitgepraat en was het aan mij om de deur die op een klein kiertje stond weer te openen. En als je dan bij het eerste aansluit en ze spelen met 3 verdedigers wordt dat extra lastig. Maar voor mijn besluit vorig seizoen, heb ik alle wedstrijden gespeeld dus de trainer weet wat hij aan me heeft. Er zijn een paar kanjers naar Rozenburg gekomen, maar bij een eerste elftal hoort concurrentie en daar loop ik niet voor weg. Het was geweldig om weer mijn debuut in het eerste te maken en al dat gedoe van vorig jaar heb ik achter me gelaten. Het is heel mooi om weer competitieminuten te maken en dan ook nog de winnende scoren. En nu zit het weer even tegen met die schouder, jammer."

Copyright © 2022 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Thursday the 18th. .