Spelers en de nieuwe trainer nog niet gesignaleerd op West, maar er is veel werk om de sportvelden van West bespeelbaar te houden en te krijgen. De extreme droogte van de afgelopen tijd, en daar lijkt nog geen einde aan te komen, vergt veel tijd en energie van de mensen en vooral vrijwilligers die voor het onderhoud van de velden verantwoordelijk zijn. Het beregenen is een must om blijvende schade aan de velden op het mooie sportpark West tegen te gaan.

Dus de voorbereiding van het nieuwe seizoen in volle gang, al is er nog geen bal en speler te zien op sportpark West en is nu alles in de vertrouwde handen van de werkploeg van West. En vaak ook in de avonden en ’s morgens heel vroeg. Voor het voetbal moeten we nog wachten tot half augustus als de eerste oefenpotjes op het programma staan. Zo als het er nu naar uitziet zullen de thuiswedstrijden ongetwijfeld op het kunstgras worden gespeeld. Rozenburg heeft vier oefenwedstrijden op het programma staan voor de bekerwedstrijden en de competitie begint. Soccer Boys, CWO, HVC en de Jonge Spartaan. De laatste wedstrijd staat al wat langer vast en het is nog maar de vraag of die wedstrijd ook daadwerkelijk wordt gespeeld. De Jonge Spartaan zit in de competitie in de zelfde afdeling als Rozenburg. Of dit problemen geeft bij beide partijen zal nog nader worden bekeken. De Jonge Spartaan is ook de oude ploeg van de nieuwe trainer van Rozenburg Peter-Marcel Nauta.

 

Soccer Boys is de kampioen van de derde klasse A van het vorige seizoen en nu dus tweedeklasser. CWO speelde in het seizoen 2017-2018 in de tweede klasse D en eindigde in de middenmoot (9e plaats). HVC, de ploeg uit Hoek van Holland speelde het afgelopen seizoen in de tweede klasse C en eindigde op een zesde plaats.

Datum

thuis

 

uit

tijdstip

11-8-2018

Rozenburg

-

Soccer Boys

14:30

18-8-2018

Rozenburg

-

CWO

14:30

25-8-2018

HVC

-

Rozenburg

14:30

28-8-2018

Rozenburg

-

De Jonge Spartaan

20:00

         

Pittige tegenstanders voor Rozenburg. De Jonge Spartaan (onder voorbehoud) speelde in de derde klasse B (6e plaats).

 

 

 

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.