Met een glansrijke overwinning op OVV heeft Rozenburg de tweede periode in de derde klasse D voor zich opgeëist. Na 90 minuten stond er 2-4 op het scorebord en daar was niets op af te dingen. Dik verdiende overwinning! “Ja, dat denk ik wel. Alhoewel we matig aan de wedstrijd beginnen”, was coach Peter-Marcel Nauta van Rozenburg direct na afloop een meer dan tevreden man.

“Matig is misschien een zwaar woord. De 1-0 krijgen we binnen uit een situatie waar we niet goed staan, die speler kan zo doorlopen en binnen schieten. Daarna toonde we veerkracht. Komen voor, wordt het weer gelijk en nemen we afstand met 2-4. Bryan (van der Laan, red.) nog een kans op de 2-5. Daarna wordt het moeilijk, ze gaan meer drukken en wij gaan te ver achteruit. Toch creëren we zeker nog 3 honderd procent kansen. OVV creëerde weinig of niets en ik denk dat de ploeg die echt wilde winnen ook gewonnen heeft. Een terechte overwinning. Ondanks de afwezige stond er een team wat voor elkaar door het vuur ging. Het blijk maar weer hoe belangrijk de ploeg is en zeker ook de spelers die er vandaag moesten staan, en die hebben me niet in de steek gelaten. Ik snap hoe moeilijk dat voor spelers is als je vaak op het bankje moet zitten. Als je er dan toch vandaag staat vind ik dat wel knap. OVV en Oud-Beijerland op zeven punten, wij de tweede periode en stevig op de tweede plek. Komen leuke wedstrijden aan met Jonge Spartaan, GHVV en Piershil. Als we die kunnen winnen zijn we goed bezig, alleen de vraag ben je nog in de race met Binnenmaas. We hebben zeker nog kansen op meer, alleen mag je niet te veel wedstrijden hebben als tegen Vierpolders. Binnenmaas laat ook nog punten liggen. Nog meer zou mooi wezen”, was de winnende trainer meer dan tevreden met zijn totale ploeg.

Binnenmaas won de uitwedstrijd tegen vierpolders met 0-2. Het gaatje naar Rozenburg blijft daardoor op 4 punten. En Rozenburg heeft een gat als nummer 2 van 7 punten op Oud-Beijerland die op plaats 3 staat.

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.