Doelman Wouter Bloothoofd en Sander Arkenbout stonden in 25 van de 26 wedstrijden in de basis. Waarbij aangemerkt dat de doelman de meeste speelminuten heeft gemaakt. Arkenbout werd tijdens de competitie 2018-2019 zeven keer als basisspeler vroegtijdig naar de kant gehaald. De doelman speelde alle minuten.

Coach Perter-Marcel Nauta gebruikte 27 spelers het afgelopen seizoen. Voor de derde klasse leek de selectie breed genoeg, alhoewel Rozenburg zeker niet op alle posities dubbel bezet was. En er natuurlijk nog een verschil is tussen kwantiteit en kwaliteit. Van de selectie stonden er 9 spelers meer dan 20 keer in de basis, dus een bijna voorspelbare opstelling. Floris van den Heuvel was pas na de Winterstop beschikbaar vanwege een knieblessure, speelde daardoor maar 11 wedstrijden in de basis. Onur Zaif was lang uit de roulatie en kon pas aan het einde van het seizoen aansluiten bij de selectie. De achttienjarige Sander Kraaijeveld, een kind van West, handhaafde zich, bijna probleemloos, in het basis team als back, maar kreeg toch aan het einde van het seizoen klachten met de enkels en moest een paar wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Ook het Rozenburg talent Bethslot Woldeamanuel heeft 22 basisplaatsen achter zijn naam. Woldeamanuel en Kraaijeveld hebben als geboorte jaar 2001 achter hun naam. Rozenburg gebruikte zeker ook de eigen talenten van West. Twee spelers uit de selectie verdwenen tijdens het seizoen, in ieder geval voor de redactie van sportenrozenburg, bijna geruisloos van sportpark West. Joris van Driel en Marcin Marciszak. 

 

Zij stonden in de basis  

Wouter Bloothoofd

25

Sander Arkenbout

25

Elroy van Seventer

24

Bryan van der Laan

23

Regillio van Buuren

22

Nick de Bil

22

Bethslot Woldeamanuel

22

Paul Santra

21

Jordie de Groot

20

Sander Kraaijeveld

17

Vince Lissenberg

16

Floris van den Heuvel

11

Joris van Driel

9

Stefan van Es

9

Jeroen Brobbel

7

Rick Tas

3

Jefrey Bokma

3

Maik den Ouden

3

Marcin Marciszak

2

Onur Zaif

1

Silvio Spiessens

1

 

Zij kwamen van de bank

 

Stefan van Es

9

Jefrey Bokma

9

Liam Kleijwegt

6

Maik den Ouden

5

Vince Lissenberg

4

Jeroen Brobbel

3

Marcin Marciszak

3

Onur Zaif

3

Max Ruitenberg

3

Floris van den Heuvel

2

Nando Negro

2

Bethslot Woldeamanuel

1

Paul Santra

1

Mitchel Quak

1

Ricardo Borst

1

Jeroen den Hartog

1

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto's v.b.n.b.: Jeffrey Bokma met coach Nauta, Sander Arkenbout, Wouter Bloothoofd (2X).

 

Een seizoen met 28 gele kaarten en 1 rode. Of moeten we de twee keer geel is rood als een rode kaart tellen. In ieder geval krijg je een directe schorsing van 1 wedstrijd en worden de twee gele prenten niet bij de gelenkaarten last opgeteld. Rigillio van Buuren kreeg direct rood en Van Buuren en Jordie de Groot kregen ook twee keer geel in één wedstrijd en dus gelijk een wedstrijdje schorsing.

Het gele kartonnetje

 

Vince Lissenberg

5

Nick de Bil

5

Elroy van Seventer

3

Sander Kraaijeveld

3

Regillio van Buuren

2

Bryan van der Laan

2

Stefan van Es

2

Jordie de Groot

2

Bethslot Woldeamanuel

1

Paul Santra

1

Maik den Ouden

1

Silvio Spiessens

1

De defensie van de Rood Gelen met keeper Wouter Bloothoofd konden 5 keer onder de douche met de ‘NUL’ in de tas. Tegen Pernis stond Silvio Spiessens in het doel en ook in die wedstrijd kon de tegenstander niet scoren, in totaal 6 keer de NUL. De grootste nederlaag was 6-1, de uitwedstrijd voor de competitie tegen OSV Oud-Beijerland. De grootste overwinning thuis tegen Piershil, 14-0. In totaal moest doelman Bloothoofd 40 keer de trieste gang naar het net maken. 80 doelpunten voor en 40 doelpunten tegen.

 

 

 

 

Foto's boven : Rigillio van Buuren en Wouter Bloothoofd. Onder Sander Kraaijeveld (links) en Bethslot Woldeamanuel.

 

 

Binnenkort deel 3 …. De nacompetitie

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Wednesday the 5th. .