Er wordt hard gewerkt op het trainingskamp in Spanje. Op vrijdagochtend stond er een wedstrijd gepland tegen tweedeklasser Geinoord. De Rood Gelen waren te sterk en wonnen met 3-0. Bij Rozenburg in het doel Silvio Spiessens die onlangs aan de selectie is toegevoegd. Voor Spiessens in zijn eerste wedstrijd gelijk de ‘NUL’.

“Rozenburg speelde verdienstelijk tegen tweedeklasser Geinoord”, melde coach Peter-Marcel Nauta vanuit Spanje. “Bij rust stond het 2-0 door doelpunten van Patrick Struijk (uit een vrije trap, red.) en Floris van den Heuvel (op de rand van de zestien man het bos in sturen en met links in de verre hoek, red.). Na rust zette Stefan (Hielspoor) van Es de 3-0 op het bord. In de beginfase was Geinoord nog dreigend maar bleek Silvio Spiessens een onneembare hindernis, waarna Rozenburg beter in de wedstrijd kwam en het spel naar zich toe trok. Rozenburg verzuimde om de score verder op te voeren en Geinoord was niet bij machte om een schot tussen de palen te krijgen”, keek de coach terug op een prima wedstrijd voor zijn ploeg.

Voor de mannen van Peter-Marcel Nauta een mooi resultaat. Geinoord speelt in de tweede klasse B en staat op een plaats onderin de middenmoot. Sinds 1996 speelde Geinoord 15 jaar in de eerste klasse en 4 jaar in de hoofdklasse. Een ploeg met aanzien. Ook vorig seizoen speelde Geinoord nog in de eerste klasse. Voor Rozenburg een belangrijk trainingskamp om straks weer met klinkende resultaten te kunnen beginnen aan de tweede competitie helft. 

Foto: Met dank aan de begeleiding en selectie v.v. Rozenburg

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 7th. .