Bij de huidige selectie zijn alleen Regillio van Buuren (stopt) en Joel Boessen (andere vereniging) niet meer op West. Voor de rest kan coach Peter-Marcel Nauta beschikken over zijn huidige selectie. In hoeverre er nog versterkingen komen is op dit moment niet duidelijk.

“Sterkhouders Bryan van der Laan en Nick de Bil ook komend seizoen op Sportpark West, beide spelers hebben hun ja woord gegeven en zijn/worden intensief betrokken bij de plannen voor de komende seizoenen”, meld de technische staf van Rozenburg aan onze redactie.

“Rozenburg kijkt niet alleen naar seizoen 2020/2021 maar ook naar de langere termijn, waarbij de selectie voorbereid wordt op de toekomst. Nick de Bil heeft de ambitie uitgesproken om op termijn toe te treden tot de TC, hetgeen voor het behouden van voetbal knowhow een uitstekende zaak zou zijn.”

Eerder vermelden we al dat Vince Lissenburg langer op West blijft.

De selectie van Rozenburg kan ook volgend seizoen rekenen op Vince Lissenberg. Vince is al vele seizoenen een vaste waarde voor Rozenburg. Volgend seizoen begint Vince Lissenberg aan zijn ACHSTE SEIZOEN, een speler die op alle plaatsen in het team ingezet kan worden zelfs als het zou moeten als doelman. Dit seizoen is Vince de rechtsachter en naast assists heeft hij al 3 keer het netje laten bollen. Tegen Vitesse Delft, Deltasport en Charlois was hij trefzeker. (tekst elders op deze site)

Maar eerst is er natuurlijk werk aan de winkel om dit seizoen tot een succes te maken. Doelstelling is en blijft direct handhaven.

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 28th. .