Op sportpark West was er op zaterdag nog een afsluitende training nadat deze week de selectie van Rozenburg op maandag, dinsdag en donderdag ook al op het veld stond. Op zaterdag met een uitgedunde selectie, nadat trainer/coach Peter-Marcel Nauta de volle selectie aan het seizoen was begonnen. Op de zaterdag wat afwezigen door lichte klachten (buikgriep), werkzaamheden en weekendje weg.

Lees meer: De eerste trainingsweek zit er alweer op

Rozenburg speelt tegen HMSH en Vitesse Delft op sportpark West. De thuiswedstrijd tegen HMSH zal om 17:00 uur worden gespeeld. HMSH is een vereniging die op zondag speelt en conform het reglement KNVB wordt de wedstrijden waar zaterdagclubs bij betrokken zijn wel op zaterdag gespeeld, maar dan later in de middag. Dat zelfde aanvangstijdstip is er ook voor de uitwedstrijd in Gouda tegen ONA.

Lees meer: Twee thuiswedstrijden voor Rozenburg in de poulewedstrijden van het bekertoernooi

Ook al zijn we nog een beetje in de ban van het coronavirus begint het nieuwe seizoen voor de meeste sportclubs toch weer te leven. Zeker voor de voetbalteams die sinds vandaag (10 juli 2020) ook weten wie de tegenstanders voor het komende seizoen zijn. Rozenburg verraste vriend en vijand zeker met de start van het afgelopen seizoen. En als de competitie niet zou zijn afgebroken, was er hoop op een mooie derde periode.

Lees meer: Zwaar seizoen voor v.v. Rozenburg

Rozenburg speelt het komende seizoen in de 2e klasse D. Een aantal ploegen waar de Rood Gelen ook het afgelopen seizoen tegen gespeeld hebben. Maar de derby tegen Helevoetsluis is toch wel een wedstrijd waar op West naar uit zal worden gekeken.

Lees meer: Indeling v.v. Rozenburg seizoen 2020 – 2021

Update/correctie  Het lijkt er nu toch echt van te komen. Het oefenprogramma als voorbereiding voor het komende seizoen is bekend gemaakt. Op 3 augustus beginnen de trainingen voor de selectie. De eerste wedstrijd is tegen Nieuwenhoorn, spelend in de eerste klasse. Die wedstrijd wordt op 11 augustus gespeeld.

Lees meer: v.v. Rozenburg seizoen 2020 – 2021 (oefenwedstrijden)

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 11th. .