Afgelopen dinsdag begon het team onder 23 in de uitwedstrijd tegen Zwartewaal met een verliespartij. Op sportpark aan de Sluisweg in Zwartewaal werd het 2-0 voor de thuisploeg. In de slotfase ging Rozenburg door de knieën. Op de bank bij Rozenburg Michel Hoogwerf, die de zieke coach Rishi Doeki verving.

Rozenburg onder 23 speelt in een competitie met 11 clubs van Voorne Putten Rozenburg. NBSVV is toegevoegd als team uit de Hoeksewaard. Er zijn twee pools, waarvan Rozenburg uitkomt in de pool met 5 teams.

“Een heel belangrijke competitie, zeker voor de doorstroming van jeugdspelers naar de senioren en uiteindelijk de selectie van Rozenburg”, vertelt Michel Hoogwerf die als teammanager/begeleider bij dit team betrokken is. “De stap naar de selectieteams is best nog groot voor de spelers onder 19, het vroegere A1 team. Peter-Marcel Nauta (hoofdcoach bij Rozenburg, red.) staat graag, als de belangen van het eerste elftal het toelaten, zijn jonkies uit aan de selectie af aan onder 23. Natuurlijk een prima insteek dat jongens die de A-selectie al hebben gehaald, meespelen en het niveau omhoog kunnen brengen. In het eerste elftal lopen veel jonge spelers en ook in het tweede elftal zijn er nog genoeg spelers onder de leeftijd van 23 jaar. Als we die aanvullen met spelers uit onder 19 een mooie mix. Natuurlijk wil je zoveel mogelijk wedstrijden winnen, maar ervaring opdoen en speelminuten maken is eigenlijk het hoofddoel. Afgelopen dinsdag stonden er 4 spelers van onder 19 in de basis van het elftal. Zwartewaal had een sterke ploeg en pas in de slotfase moesten we ons gewonnen geven. We hadden de drie wissels verbruikt en conditioneel was Zwartewaal sterker. Doelpunten vielen in de 83e en de 89e minuut.”

Het team van onder 23 zoals het speelde tegen Zwartewaal:

1. Christiaan Reurink (keeper JO19)

2. Yordys Ramirez

3. Quintin Felomina (speler JO19)

4. Jeroen Brabbel

5. Ryan Kruithof 

6. Jeffrey Bokma

7. Maxim Vurens

8. Jasper Hoogwerf (speler JO19)

9. Max Ruitenberg

10. Davey Baert

11. Jules Nguzo (speler JO19)

12. Berkant (speler JO19) ingevallen voor Ryan Kruithof in 46e minuut

13. Liam Kleijwegt, ingevallen voor Quintin Felomina in de 46e minuut 

14. Lars Jongejan, ingevallen in de 25e minuut voor Davey Baert. 

Van Rozenburg 1 waren Kevin van Heemst wegens studie niet beschikbaar en was Armin Hasanovic niet beschikbaar wegens een blessure. Marnix Sonneveld trainde met de A-selectie.

 

Foto: Yordys Ramirez

 

 

 

 

Stand

               

##

Team

G

W

GL

V

P

DPV

DPT

PM

1

Vlotbrug

1

1

0

0

3

8

1

0

2

Zwartewaal

1

1

0

0

3

2

0

0

3

Vierpolders

0

0

0

0

0

0

0

0

4

Rozenburg

1

0

0

1

0

0

2

0

5

Rockanje

1

0

0

1

0

1

8

0

 

 

 

 

 

 

 

Rozenburg is ingedeeld naast Zwartewaal bij Vlotbrug, Vierpolders en Rockanje. Er zijn twee pools van 5 en 6 ploegen. De eerste twee in de rangschikking spelen aan het einde kruisfinales en uiteindelijk een finale. In de andere pool spelen OHVV, Simonshaven, Hekelingen, GHVV, Botlek en NBSVV. Als de vriendschappelijke competitie, Voorne Putten, met toegevoegd Rozenburg en NBSVV uit Nieuw-Beijerland, gaat velopen volgens de planning is er in mei volgend jaar een finaledag op het sportpark van Hekelingen.

Uitslagen

       

datum

thuis

uit

uitslag

 

15-09-2020

Rockanje

 

Vlotbrug

1

8

15-09-2020

Zwartewaal

 

Rozenburg

2

0

 

In de andere pool is Botlek de koploper en won de uitwedstrijd met 0-7 van NBSVV. GHVV won met 1-4 thuis van Hekelingen en OHVV moest zijn meerdere erkennen in Simonshaven en verloor thuis met 1-2

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 24th. .