We moeten terug naar het seizoen 2014-2015 waar de beide kemphanen van aanstaande zaterdag, Pelikaan en Rozenburg in de voorbereiding op dat seizoen, elkaar in een vriendschappelijk potje hebben bestreden. Uitslag toen, op sportpark Bakestein in Zwijndrecht, 1-1. Pelikaan speelde in dat seizoen in de eerste klasse en Rozenburg in de derde klasse C.

Lees meer: Pelikaan de grote onbekenden

Voor Rozenburg besefte dat de wedstrijd begonnen was stond er al 0-2 op het scorebord en was het een kwestie van de nederlaag beperken. Daar slaagde de ploeg van Nauta niet in en na 90 minuten was de achterstand opgelopen tot 0-6.

Lees meer: DCV simpel naar een 0-6 overwinning op sportpark West

De competitie is nog maar een paar wedstrijden oud, maar toch alvast een kraker op West. Of we moeten toch liever spreken van de koploper tegen de rode lantaarndrager. DCV won de wedstrijden tot nu toe en Rozenburg verloor drie keer op een rij. Misschien met veel ‘mitsen en maren’, maar het zijn wel de feiten.

Lees meer: Koploper DCV komt naar Rozenburg

Rozenburg liep afgelopen zaterdag tegen de derde nederlaag op rij aan. In een wedstrijd waar er aanvankelijk op leek dat Rozenburg de eerste punten op het conto zou kunnen bijschrijven. Spits en routenier Nick de Bil omschreef het misschien na afloop van de wedstrijd treffend. “Als we met drie uitdoelpunten geen punten pakken wordt het lastig” Toch was de spits niet pessimistisch over de wedstrijd tegen Deltasport in Vlaardingen.

Lees meer: Nick de Bil: “Als we met drie uitdoelpunten geen punten pakken wordt het lastig”

Voor de ploeg van Peter-Marcel Nauta staat morgen de wedstrijd in Vlaardingen tegen Deltasport op de affiche. Voor beide ploeg een op voorhand lastige wedstrijd. Rozenburg moet opzoek naar de eerste punten en Deltasport heeft nog de naweeën van de wedstrijd tegen Hellevoetsluis waar de Vlaardingers tegen drie rode kaarten aanliepen.

Lees meer: Rozenburg opzoek naar de eerste punten

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 24th. .