Zaterdag komt Botlek naar sportpark West voor een vriendschappelijke wedstrijd in voorbereiding naar de competitie 2021-2022. Als alleen de competitie het doel is heeft de ploeg van sportpark West nog even tijd, maar moet Rozenburg er ook al staan voor het bekertoernooi wordt het tijd voor het ware gezicht. Afgelopen dinsdag de eerste winst in de tot nu toe gespeelde wedstrijden in en tegen Rhoon. Is daar de eerste stap gezet naar het Rozenburg waar ploegen straks rekening mee moeten houden in de tweede klasse of wordt het overleven het komende seizoen?

Zaterdag tegen Botlek kan Rozenburg verder bouwen, maar ook verder wegvallen. Nauta gaat bouwen aan de basis, althans dat lezen we tussen de regels door. Maar heeft ook nog geblesseerde spelers en vakantiegangers. En speelde afgelopen dinsdag met spits Lennart Quak als centrale verdediger. Noodgedwongen of een nieuwe vondst. Overigens zou het ons niet verbazen als dit noodverbandje in het boekje van Nauta is opgeslagen. Vince Lissenberg is langer niet beschikbaar. Met Maik den Ouden is Nauta nog voorzichtig, nodig in de competitie. Maar kan zaterdag zeker speelminuten krijgen van Nauta. Bethslot Woldeamanuel en Marnix Sonneveld weer terug bij de selectie, waar Stefano Tavares nog ontbreekt. Botlek verloor afgelopen week van OHVV thuis met 2-4. Ook tegen Spijkenisse onder 23 wist Botlek, net als Rozenburg overigens, niet te winnen. Spijkenisse o23 won op het eigen sportpark met 5-2. Bij Botlek op de bank keeperstrainer Stephan van Asperen. Van Asperen was jaren lang de doelman op West. Bij Botlek nu verantwoordelijk voor de keepers, een vereniging waar hij zelf ook nog het doel verdedigde nadat hij Rozenburg had verlaten.

Zaterdag over een week begint het bekertoernooi. Rozenburg speelt uit tegen VFC en CVV Zwervers en thuis tegen ESTO. Alle 3 de verenigingen spelen in de zondagcompetitie. Voor het bekertoernooi begint speelt Rozenburg as. dinsdag nog tegen eersteklasser Nieuwenhoorn.

Voorbereiding

v.v. Rozenburg

 

2021-2022

 

28 augustus 2021

Rozenburg

-

Botlek

14:30

31 augustus 2021

Rozenburg

-

v.v. Nieuwenhoorn

20:00

         

4 september 2021

VFC Vlaardingen

-

Rozenburg

17:00 (beker)

11 september 2021  

Rozenburg

-

ESTO Bodengraven

17:00 (beker)

14 september 2021  

Meeuwenplaat

-

Rozenburg

20:00

18 september 2021

CVV Zwervers

-

Rozenburg

14:30 (beker)

         

25 september 2021  

CWO

-

Rozenburg

14:30 (comp.)

         

 

Peter-Marcel Nauta heeft nog niet of weinig met zijn basiself kunnen spelen. In hoeverre dat zaterdag wel gaat gebeuren? In ieder geval is er niet veel tijd meer als het bekertoernooi serieus wordt genomen op West. Aanstaande dinsdag tegen Nieuwenhoorn niet gelijk een tegenstander om heel veel te experimenteren. Maar eerst Botlek. De wedstrijd op sportpark West begint om 14:30 uur.

 

 

 

 

 

Copyright © 2021 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 24th. .