Voor de verdediger van Rozenburg is het seizoen over. Kraaieveld hield een gebroken oogkas over aan de wedstrijd tegen Vierpolders. “Was een elleboog en ik kwam ook wel met mijn hoofd denk ik naar zijn elleboog toe”, vertelde Sander. “Het gaat snel op zo’n moment helemaal precies weet ik het niet meer.

Ik was wel bij kennis, maar wist wel gelijk dit zit niet goed. Gisterenavond nog naar de spoedeisende hulp geweest in Spijkenisse. Daar dachten ze wel aan een breuk, maar konden verder niets doen. Vanmorgen is die breuk in het Maasstad ziekenhuis bevestigd. Door de scan geweest en allerlei foto’s gemaakt. Op dit moment voelt het verdoofd aan één kant van het gezicht. Er zit ook een zenuw klem en daardoor valt de pijn mee. Dat is dan weer een geluk bij een ongeluk. Hoelang het gaat duren geen idee. Morgen moet ik terugkomen in het ziekenhuis en dan gaan ze kijken hoe verder. Ik hoop dat ik gelijk geopereerd kan worden, dat is dacht ik wel de bedoeling. Ik probeer zaterdag wel te gaan kijken, maar of dat lukt? Jammer dat het zo gelopen is. Hoop dat we zaterdag alles kunnen geven en kunnen winnen. Ik wil er graag bij zijn, maar of dat gaat lukken. Eerst maar eens kijken hoe het morgen verloopt in het Maasstad.”

Voor Rozenburg weer een tegenslag dit seizoenen en het overschaduwd een beetje het goede gevoel van de overwinning tegen Vierpolders. Nauta zal zijn prima spelende achterhoede van de laatste weken weer moeten aanpassen voor zaterdag tegen Zuidland. Vooral voor Sander Kraaijeveld een overwinning met gevolgen en een donkerrandje.

Foto archiet sportenrozenburg. Sander Kraaijeveld in de wedstrijd tegen Alexandria'66

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Tuesday the 7th. .