Na vijf jaar komt er een einde aan het trainerschap van Peter-Marcel Nauta bij Rozenburg. Maar het is nog niet gedaan. Zoals we de coach hebben leren kennen vol motivatie en vertrouwen in zijn spelers om het seizoen goed afmaken. Nauta staat voor de club waar hij als hoofdcoach de verantwoording heeft. En dat zeker bij Rozenburg. Hij stond zelfs een helftje te vlaggen bij meerdere wedstrijden in het begin van trainerschap op West. Zonder assistent-scheidsrechter, zonder verzorger, zonder TC kreeg Nauta wel heel veel op zijn bordje.

Lees meer: Peter-Marcel Nauta over hoe staat Rozenburg er voor deze competitie (deel 2)

Na vijf jaar niet helemaal onbegrijpelijk dat een trainer of club besluit iets anders te willen naar de toekomst. Soms komt zo’n wisseling van de wacht te vroeg, althans zeker in de visie van sportenrozenburg. Als een club een visie heeft naar de toekomst, moet je niet steeds opnieuw beginnen. Maar hoe kijkt Rozenburg trainer Peter-Marcel Nauta naar de besluiten van de laatste weken.

Lees meer: Peter-Marcel Nauta vertrekt na dit seizoen op West (deel 1)

Het was er nog niet van gekomen. Het extreme seizoen wat achter ons ligt had uitschieters tot in de vakantieperiode. Rozenburg coach Peter-Marcel Nauta was al in Italië toen de laatste wedstrijd nog moest worden gespeeld. Een voorbereiding die ook niet helemaal vlekkeloos verliep. En daardoor niet een goed beeld geeft hoe de ploeg van West er voor staat. Maar zaterdag is het bekertoernooi begonnen en is er geen weg meer terug. De eerste wedstrijd was er winst tegen Monster Het seizoen 2022-2023 is van start.

Lees meer: Peter-Marcel Nauta:”Vergis je niet, dit is best een sterke afdeling”

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Monday the 27th. .