In de belangstelling van FC Dordrecht als jeugdkeeper, al eerder onder de lat bij het vlaggenschip van West. Vertrokken in de periode dat Rob Vuik aan het roer stond op West. En na wat omzwervingen en spelend bij onder andere Zwartewaal en OVV lijkt Benny van der Meer terug te keren naar Rozenburg. Hij heeft maar één doel, eerste doelman onder coach Peter-Marcel Nauta.

Lees meer: Is de cirkel rond voor doelman Benny van der Meer

Deel 2.

Ook al praten we liever over de sport natuurlijk gaat het ook over corona als we met de coach van Rozenburg in gesprek zijn. Eigenlijk is de coach duidelijk, maar laten we het samenvatten ‘Als iedereen zijn verantwoording neemt moeten we hier uit kunnen komen’. Het is zo als het is gebruiken we dan ook maar, een uitspraak van de coach. Alle hands aan dek zal, als er weer gevoetbald kan worden, het credo zijn op West. En of Rozenburg de stormen kan doorstaan zal later blijken. Ons gesprek gaat het verder over het inpassen van de jeugd en laten we Peter-Macel Nauta aan het woord.

Lees meer: Peter-Marcel Nauta: “Als iedereen zijn verantwoording neemt moeten we hier uit kunnen komen”

Deel 1.

Peter-Marcel Nauta ook in het seizoen 2022-2023 aan het roer op sportpark West. De trainer heeft het goed naar zijn zin op West en begint dan aan zijn vierde seizoen. Misschien heeft corona wel met de verlening te maken, uiteindelijk heeft hij na het succes van zijn eerste jaar (promotie naar de tweede klasse) niet echt meer kunnen laten zien waar hij met zijn Rozenburg toe in staat is. In gesprek met Peter-Marcel Nauta komen er veel zaken aan de orde. Natuurlijk corona, zijn besluit om verder te gaan, de talenten op West, blessures, smalle selectie, begeleidingsteam, de trainer zelf en alles wat in ons gesprek nog meer over tafel of moeten we zeggen door de telefoonlijn kwam.

Lees meer: Peter-Marcel Nauta:”Soms heb je wind tegen en zal je het schip toch tegen de wind in moeten laveren”