Na een zuur verlies tegen Aquadraat, waar de ploeg van Harry Kok werd overklast, kon de ploeg zich in de thuiswedstrijd tegen WKZ afgelopen zaterdag niet revancheren. Weer werd de ploeg van coach Harry Kok op een dikke nederlaag getrakteerd. Gewillig naar de slachtbank althans zo zag het er van de kant uit en stond er, na 4 perioden, 3-12 op het scorebord.  

Lees meer: SCOMZeehondDuck stelde de fans teleur in de Rozenburcht tegen WKZ

Een dikke nederlaag afgelopen zaterdag voor het team van Harry Kok, SCOMZeehondDuck. Er stond na vier perioden 16-5 op het scorebord en kreeg coach Harry Kok een gele kaart wegens aanmerkingen op de arbitrage.

Lees meer: SCOMZeehondDuck komt er tegen Aquadraat niet aan te pas

Voor het eerst op de bank bij SCOMZeehondDuck, Tess Kok. Geen onbekende voor het eerste team van de waterpoloërs van Hoogvliet/Rozenburg/Brielle. Tess Kok geeft ook de trainingen aan het team. Het coachen laat ze toch nog vooral aan haar vader over, maar zat afgelopen zaterdag als stand-in op de bank.

Lees meer: Nederlaag voor Tess Kok als coach met SCOMZeehondDuck

Het waterpoloteam van Harry Kok ziet ploegen aan de bovenkant weglopen en aan de onderkant dichterbij komen. Tegen Z&PC Rotterdam kon SCOMZeehondDuck geen vuist maken. Weliswaar dat de Hoogvliet-Rozenburg-Brielle startgemeenschap aan het begin van de tweede periode de snel opgelopen 3-1 achterstand goed kon maken, maar verder kwam SCOMZeehondDuck niet.

Lees meer: SCOMZeehondDuck verliest in Rotterdam

Afgelopen zaterdag kwam SCOMZeehondDuck terug uit Ridderkerk met de punten in de tas. Door de overwinning en de komende wedstrijden tegen directe concurrenten krijgt de ploeg van Harry Kok de top drie van de competitie 2022-2023 in het vizier.

Lees meer: Is SCOMZeehondDuck op zoek naar de top drie?

Rozenburger Robert Goedendorp als coach op de bank en zeker vier invallers was te veel voor thuisploeg SCOMZeehondDuck om aanspraak te kunnen maken op de winst tegen De Gouwe. Het was vooral het aan elkaar gewend raken waardoor de wedstrijd wat stroef verliep voor de Hoogvliet/Rozenburg/Brielle formatie.

Lees meer: SCOMZeehondDuck kan de punten niet in de Rozenburcht houden

Een nipte overwinning afgelopen zaterdag voor SCOMZeehondDuck. Poseidon’56 uit Ridderkerk, onderleiding van coach Job Blaak, was de tegenstander. Poseidon een directe concurrent voor SCOMZeehondDuckop de ranglijst en daardoor was de winst belangrijk voor de beide teams.

 

 

 

Lees meer: Doelman Aimane Hadouchi pakt de punten voor SCOMZeehondDuck

Dit seizoen is team van Harry Kok goed voor een plaats in de middenmoot van de eerste klasse A van de waterpolocompetitie. Opvallend het goede doelsaldo van plus 24 zeker ten opzichte van de teams rondom SCOMZeehondDuck. Natuurlijk is de 14-0 overwinning op De Kempvis H2 onder andere oorzaak van het grote verschil.

Lees meer: Kan SCOMZeehondDuck omhoog kijken

De dames van Indus hadden plannen dit seizoen, tenminste als we goed naar de teammanager geluisterd hebben. Een prima voorbereiding in de veldcompetitie en dan succes zoeken in de zaalcompetitie. Dat doel lijkt verder uit beeld dan ingeschat. Ploegen sterker dan ingeschat?

Lees meer: Doel een beetje uitzicht bij Indus dames 1

Altijd een beladen wedstrijd, de wedstrijd tussen De Kempvis uit Spijkenisse en SCOMZeehondDuck. Een wedstrijd waar de uitslag vaak moeilijk te voorspellen is. Maar afgelopen weekend liet de thuisploeg in de Rozenburcht er geen enkele twijfel over bestaan wie op dit moment de sterkste is. Het scorebord gaf na vier perioden 14-0 aan.

Lees meer: Monster zege voor SCOMZeehondDuck in de Rozenburcht

Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Monday the 27th. .