Het Indus dames 1 team staat in de veldcompetitie op plaats twee op de ranglijst. Afgelopen zondag was er een ruime winst op TOGB, 17-7, een ploeg die ook deze veldcompetitie hoge ogen wil gooien. Voor Indus nog een gunstige mededeling van de bond. De gestaakte wedstrijd tegen Oliveo zal in zijn geheel worden overgespeeld. Op het moment van staken stond Oliveo met 9-4 voor. Ook zal de wedstrijd in de zaal worden gespeeld. Opmerkelijk dat een veldwedstrijd in de zaal zal worden gespeeld. Of dat laatste ook een voordeel zal zijn zien we op 22 november als de wedstrijd in Berkel en Rodenrijs, de thuisbasis van TOGB, zal worden gespeeld.

Lees meer: Indus’67 naar plaats twee op de ranglijst

Madelon Spee zit met haar damesteam van Vovero op het juiste spoor. Drie wedstrijden gespeeld en nog maar één set ingeleverd. En dat was nog een set die eindigde op 27-25 in het voordeel van Hou Stand in de eerste wedstrijd van deze competitie. Natuurlijk staat er een ander team en een ander strategie dan de afgelopen twee seizoenen. En speelt Vovero nu in de kelder van het regionale volleybal, maar na drie wedstrijden geeft Madelon Spee aan in deze klasse niet thuis te horen.

Lees meer: De trein dendert door!!!!

Voorzichtig kijkt SCOMZeehondDuck weer naar boven. Niet dat het team van Harry Kok gelijk om de titel kan gaan meespelen, dat lijkt nog wat te vroeg. Afgelopen zaterdag was er voor de tweede keer winst, dit keer thuis in het eigen bad De Rozenburcht werd Katwijk 3 verslagen. In de vierde periode was Thijs Schouten de matchwinner, 6-5.

Lees meer: Robert Goedendorp:”Als je niet scoort dan blijft het spannend”

Na twee wedstrijden staat Madelon Spee met haar team Vovero dames 1 op de eerste plaats op de ranglijst. Een mooi resultaat, maar als we met Madelon spreken doet ze er alles aan om de eventuele euforiestemming te beteugelen. Na twee jaar degradatie kijkt Madelon Spee met haar team weer omhoog. En dat was de uitdaging en het doel voor de coach, die jaren lang met een ander team in de eerste klasse heeft gespeeld.

Lees meer: Madelon Spee:”Het hoeven geen vriendinnen te zijn, maar in de wedstrijd wel een team”

Het team van Harry Kok is van de ‘NUL’ af in een wedstrijd waar tegenstander Aquadraat de gasten uit Rozenburg/Hoogvliet/Brielle ook wel de ruimte gaf om lekker te poloën. De eerste drie wedstrijden van de competitie had de ploeg van Harry Kok, min of meer kansloos verloren. Alhoewel er in de thuiswedstrijd MNC Dordrecht meer in zat dan de 6-8 nederlaag doet vermoeden.

Lees meer: SCOMZeehondDuck pakt de eerste punten

Het zijn nog 3 weken voor de handbalsters van Indus voor ze weer naar binnen mogen. Op het programma staan nog de belangrijke uitwedstrijd aanstaande zondag tegen Oliveo, maar ook TOGB komt nog naar sportpark Oost, de huidige nummer 2. Als afsluiting dan het uitpotje tegen Treffers. Daarna is de thuisbasis sporthal De Rozenburcht en begint de zaalcompetitie.

Lees meer: Cindy Doorduin:”Ja, 60 minuten lang in de regen is echt wel een dingetje”

Afgelopen zaterdag in de Rozenburcht de wedstrijd tussen SCOMZeehondDuck en Wiekslag. Een wedstrijd waar SCOMZeehondDuck iets van de kansloze nederlagen tegen het Dordtse MNC wilde goedmaken. Kansen waren er wel voor de thuisploeg, maar de arbitrage deed in deze wedstrijd ook wel duidelijk een duit in het zakje. Of eigenlijk haalde ze er een duit uit.

Lees meer: SCOMZeehondDuck nog met lege handen

Het roer moest rigoureus om bij de volleybalsters van Rozenburg. Na degradatie van het vorig seizoen is Vovero in de kelder van het regionale volleybal terecht gekomen. Er moesten keuzes worden gemaakt en één van die keuzes is minimaal met één prestatieteam aan de competitie te beginnen. Niet zozeer een vriendinnen team maar een team dat Vovero weer terug op de regionale kaart wil en kan zetten, met aan het roer Madelon Spee.

Lees meer: Madelon Spee moet Vovero dames terugbrengen naar de tweede klasse

Met een ruime overwinning op Conventus uit Zwijndrecht maakt het team van coach Cindy Doorduin de doelstellingen van dit veldseizoen duidelijk. De ingezette weg moet leiden tot promotie naar de eerste klasse. Indus staat op de tweede plaats met evenveel punten als koploper Oliveo. Olivio heeft wel een beter doelsaldo.

Lees meer: Ook Conventus aan de zegekar van ASV Indus’67

Werd er vorige week kansloos verloren van MNC Dordrecht (8-2), was het verschil afgelopen zaterdag in de Rozenburcht niet zo groot. Maar op de eerste punten moeten de mannen van Harry Kok nog even wachten. De coach was voor de wedstrijd niet zo bezorgd over het te behalen resultaat. Maar wist al wel dat een klinkende overwinning moeilijk zou worden. Zaterdag in de Rozenburcht werd het tegen MNC 6-8.

Lees meer: Harry Kok:”Ik heb er alle vertrouwen in”

Copyright © 2019 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Sunday the 20th. .