Afgelopen weekend was de selectie van Rozenburg in Hoenderloo op trainingskamp. Een mooie gelegenheid om tussen alle activiteiten en zware trainingen door met spelers te praten over de plannen voor het volgende seizoen. We kregen een berichtje uit Hoenderloo over spelers die ook volgend seizoen op West spelen.

Tijdens het geslaagde trainingskamp van afgelopen weekend in Hoenderloo is bekend geworden dat ook Vince Lissenberg en Floris van den Heuvel VV Rozenburg trouw blijven. De 26 jarige Lissenberg speelt ondertussen alweer 4 seizoenen voor Rozenburg en gaat komend seizoen dus aan zijn 5e seizoen beginnen, daarvoor speelde hij voor Zuidland. De verdediger, die zowel centraal en als back uit de voeten kan, mistte vorig seizoen een groot deel van de competitie door een schouderblessure opgelopen in de thuiswedstrijd tegen Bolnes. Vince is een kopsterke verdediger met veel snelheid en iemand die de duels niet schuwt. Voor Floris wordt het komende seizoen zijn 4e seizoen in het Rood-Gele shirt. De Briellenaar kwam drie seizoenen geleden over van Brielle en wist zich na een korte aanpassingsperiode in de basis te knokken. De razendsnelle aanvaller speelt voornamelijk linksbuiten en was vorig jaar gedeeld topscorer in de competitie. VV Rozenburg is zeer verheugd dat deze twee spelers voor de club behouden blijven.

Inmiddels hebben: Bryan van der Laan; Jordie de Groot, Nick de Bil; Elroy van Seventer; Stefan van Es; Floris van den Heuvel en Vince Lissenberg aangegeven volgend seizoen bij Rozenburg te spelen. David van Megelen komt volgend seizoen van Brielle over naar Rozenburg.

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.