Het lijkt stil en rustig op West, althans al het over de toekomst van vooral het Vlaggenschip gaat. Maar er wordt achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst van Rozenburg te beginnen met het volgende seizoen. Ook al gaat het huidige seizoen soms met vallen en opstaan is er vertrouwen in de huidige selectie.

 

Bij elkaar houden lijkt de opdracht. Een Rozenburg met een hooggehalte van Rozenburgers en spelers die al langer op West spelen. Al eerder gaven Sander Kraaijeveld, Bethslot Woldeamanuel, Onur Zaif en Marnix Sonneveld te kennen ook volgend seizoen op West te zullen spelen. Ook de volgende spelers hebben toezeggingen gedaan om ook volgend seizoen het Rood Gele Shirt om de schouders te willen dragen. Jordie Groot, Elroy van Seventer, Stefan van Es, Maikel den Ouden, Patrick Struik, Floris van den Heuvel, Ünal Can Bayka en Paul Santra blijven bij Rozenburg. We missen nog een paar namen maar nog niet alle gesprekken zijn gevoerd. Silvio Spiessens is als doelman officieel aan de selectie toegevoegd en zal volgend seizoen vanaf het begin deel uitmaken van de selectie. Verder gaat Rozenburg nog kijken of ze de selectie nog kunnen versterken en gaan er contacten plaatsvinden m.b.t. potentiële versterkingen. Rozenburg wil in elke linie in principe een versterking. Zoals we al eerder hebben gemeld op sportenrozenburg zullen Regillio van Buuren en Joel Boessen sportpark West gaan verlaten.

Foto's: Links Patrick Struijk ook volgend seizoen op West. Onder Floris van den Heuvel, (misschien) twijfel maar blijft zeker op West.

 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
Copyright © 2023 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Monday the 27th. .