Wie verdienen de Sport Awards 2019. Onder genomineerden ook Ruitervereniging Rozenburg in de categorie Leukste Kluppie van het jaar. Voor de ruitervereniging Rozenburg, dat dus geen commerciële manege is, maar een echte “club” met circa 100 leden waarvan ruim 70% jeugd, is het buitengewoon mooi om genomineerd te zijn voor de Sport Award Rotterdam –Rijnmond. De manege heeft een prachtige locatie op de Landtong.

De ruitervereniging biedt sportieve recreatie op alle niveaus aan, op een voor een ieder betaalbare wijze. Dit is mogelijk omdat – met uitzondering van gediplomeerde instructrices- ieder lid op vrijwillige dus onbetaalde basis deelneemt aan alle noodzakelijke manegeactiviteiten. Poepschepen is voor de leden dus net zo normaal als officieel gekleed deelnemen aan onderlinge wedstrijden. De paarden van de ruitervereniging (gezamenlijke eigendom van alle leden) worden op een zo natuurlijk mogelijke wijze gehouden, dat wil zeggen in kudden op de weiden zolang er geen extreme koude is. Dit maakt de paarden sociaal en ideaal voor lessen voor beginners. Ruitervereniging Rozenburg is zeer trots op zijn leden en het sterke clubgevoel. Tijdens De Grote Clubactie dit jaar haalde het toch beperkte aantal leden met hun enorme inzet een groot bedrag voor de vereniging op. Hiermee kan de locatie goed worden onderhouden en hebben de paarden een prima onderkomen.

Dit mailtje vonden we in de mailbox en onze redactie heeft gelijk gestemd! “Wij (Ruitervereniging Rozenburg) zijn genomineerd tot Leukste Kluppie bij de Sport Awards 2019 van RTV Rijnmond! Help ons door te stemmen op ons kluppie op deze link en wie weet worden wij de winnaar! Dat zou toch fantastisch zijn!" Klik onder op het logo van de club om te stemmen.

Hoe meer stemmen, hoe meer kans! Op de site waar u kunt stemmen even naar beneden scrollen.

Steun Ruitervereniging Rozenburg en stem!

 

 

Copyright © 2019 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Wednesday the 26th. .