Voor Hellevoetsluis, met Bethslot Woldeamanuel, was het tegen MOC’17 de zevende keer dit seizoen een puntendeling. Dennis Vermeer had zijn knie uit de kom en opgerekte kniebanden. Geen operatie, wel een mogelijkheid, maar Dennis kiest daar niet voor, maar banden versterken door Fysiotherapie. En blijft Bethslot ook volgend seizoen spelen voor Hellevoetsluis, is er bij Dennis Vermeer nog van alles mogelijk, zeker ook bij het zaalvoetbal, waar Dennis in de eerste divisie speelt direct onder de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland.

Dennis Vermeer

“Ik heb inmiddels uitslag van de MRI-scan. Mijn knie is/was uit de kom. Die knie is uit de kom gedraaid en daardoor zijn de banden opgerekt. Er zijn twee opties, opereren of met fysiotherapie de banden weer versterken. Opereren is niet mijn keuze, dus we gaan voor fysiotherapie. Hoe lang het gaat duren, geen idee. Het kan variëren van 6 weken tot een paar maanden. Daar krijg ik niet echt veel info over, afwachten dus. In de zaal lijkt dat einde seizoen. Er zijn ook niet meer zoveel wedstrijden te spelen. Het seizoen bij Futsal Rotterdam gaat wel een beetje als een nachtkaars uit. Op je vraag of ik nog verder ga in de zaal, er spelen wel wat dingetjes ook nog eventueel een stapje hoger, maar daar kan ik verder nog niet zoveel over vertellen. Eerst maar eens kijken hoe het met de blessure gaat verlopen. Het weekend heb ik de wedstrijden van FR en Abbenbroek wel gezien. Abbenbroek uit tegen Hekelingen was eigenlijk een ‘NUL - NUL’ wedstrijd. Gelijk opgaand, wel dat Hekelingen de meeste kansen heeft gehad. Weliswaar ook een beetje door het niet goed verwerken van ballen door de keeper en verdediging. Dat doelpunt van Abbenbroek was zeker ook een keepersfout. Als je vanaf de achterlijn de bal in de korte hoek bij de keeper binnen kan schieten mag je niet klagen over geluk. Voorlopig allemaal zonder mij, eerst herstellen.”

Bethslot Woldeamanuel

We durven het bijna niet te vragen, kan Hellevoetsluis ook nog winnen? “Begrijp het wordt er zelf ook helemaal gek van. Geen idee wat het is. Afgelopen zaterdag geen topvoetbal, maar wel degelijk en verzorgd, ziet er allemaal goed uit. Op slag van rust komen we ook nog op een 1-0 voorsprong. Dan denk je eigenlijk lekker en het is wat je hoopt. Tweede helft gaat het opeens niet meer. We weten zelf ook niet waar het niet goed gaat, begrijpen er niets van. Het was bijna vechten tegen een 1-1 aan. Dan voel je aan alles dat het niet lekker loopt. Waar het aan ligt, is echt een wonder, een geheim waar wij maar moeilijk achter kunnen komen. Dan valt die gelijkmaker ergens dik in de tachtigste minuut. In ieder geval in de slotfase. Het gaat niet tussen de oortjes zitten, daar geloof ik niet in. Maar het is te gek voor woorden dat je een prima eerste helft speelt en na de thee het lastiger wordt. Het gaat dan soms anders als wat we horen te doen. Laat duidelijk zijn dit is te min, zeker steeds in de tweede helft.” Bethslot Woldeamanuel was de maker van het enige doelpunt voor de thuisploeg. “Een prima aanval, een bal van links werd voorgebracht. Jeffrey Burger staat met zijn rug naar het doel. Hij trekt wat spelers naar zich toe en brengt mij in stelling op de rand van de zestien. Kan ik laag over de grond in de verre hoek binnen schuiven. Een aanval over veel schijven, een prima goal.” Hellevoetsluis is door het vijfde gelijkspel op een rij gezakt naar de vijfde plaats. Nog niet verloren dit kalenderjaar, maar door die zeven gelijke spelen wel wat puntjes gemorst. “Extra zuur, een pijnlijke reeks vijf keer op een rij gelijk. We hadden veel dichter in de top van het klassement kunnen staan. Zaterdag Arnemuiden uit, best wel lastig als ik naar de thuiswedstrijd kijk. Voor mezelf moet ik werken aan het ritme, geschorst, werken, winterstop, afgelaste wedstrijden en vakantie heb niet altijd kunnen spelen. Dat moet beter en de draad weer oppakken, dat wil zeggen winnen. Derde periode is zeker een optie, doelstelling nummer 1. Wel een zwaar programma, maar wel een programma waar we met z’n alle voor gaan.”