De gestaakte wedstrijd tussen Rozenburg en Deltasport moet worden uitgespeeld. Op 25 februari 2023 komt Deltasport voor 10 minuten naar sportpark West. De wedstrijd staat geplant om 14:30 uur. De wedstrijd begint met de aftrap voor Deltasport, na het doelpunt van Bryan van der Laan uit een penalty. Verder was de wedstrijd op 28 januari niet gekomen.

Rozenburg staat met 11 man op het veld, Deltasport met 10 wegens de rode kaart eerder in de wedstrijd, na twee keer geel, van Tufku Aygoren. De speler van Deltasport mag dan ook niet meer in het veld komen in die laatste 10 minuten. Verder mogen ook Manuel Silva dos Reis Viera en Moreno Marengo door Deltasport niet worden opgesteld. Aan de Rozenburg kant waren Stefano Tavares, Wessel Boertje en Tim Bekker gewisseld en mogen niet in de opstelling voorkomen. Als Randy Evors of Shurwin Christiaan een gele kaart oplopen in die 10 minuten moeten ze het veld verlaten, ze hadden op 28 januari al het eerste geel gekregen. Voor Rozenburg waarschijnlijk poorten gesloten houden en punten naar binnen harken. Maar of die 10 minuten voor Rozenburg nu echt in het voordeel zijn? Als de Rood Gelen de voorsprong weten vast te houden is de blik gericht op de middenmoot en uit de gevarenzone.

Na dit doelpunt was het gedaan op 28 januari en vond de scheidsrechter het beter om er mee te stoppen.