Met zijn laatste wedstrijd tegen HBSS is er een einde gekomen aan een bijzonder tijdperk. Jordie de Groot speelde 395 wedstrijden voor Rozenburg. Als jeugdspeler ook wel elders gespeeld en bij de senioren een jaartje Brielle, maar Jordie is vooral een Rozenburger. Een speler zonder mokken inzetbaar op plaatsen waar de trainer dat nodig vond. Zelfs als hij, overigens wel sporadisch, op de bank moest beginnen.

Lees meer: Jordie de Groot: “Ik heb eigenlijk aan alle trainers wel goede herinneringen.”

Als je de routinier ziet spelen denk je toch, die kan nog jaren mee. Ervaren en op veel plaatsen inzetbaar en altijd een dikke voldoende op welke positie Stefano ook neerzet als trainer. Inwoner van Rozenburg, dan denk je misschien nog een jaartje. Maar naast Jordie de Groot, Bryan van der Laan, Bethslot Woldeamanuel is ook Stefano Carcia Tavaris volgend seizoen niet meer op sportpark West te bewonderen.

Lees meer: Stefano Carcia Tavares heeft zijn schoenen aan de wilgen gehangen

   

Het was niet alleen de laatste wedstrijd van Jordie de Groot. Ook Bryan van der Laan, Stefano Tavares en Bethslot Woldeamanuel verlaten sportpark West

Teammanager en hersteltrainer Richard Kruithof vertrekt en gaat naar OHVV

 

 Blijf sportenrozenburg volgen later in de week een gesprek met Jordie de Groot

 

Nog jong met zijn 22 jaar, maar al bijna vijf jaar een speler bij Rozenburg die zeker niet als laatste op het wedstrijdformulier komt te staan. Toch gaat Bethslot Woldeamanuel vertrekken op West. Vorig seizoen wist Rozenburg de aanvaller nog te behouden. Ook toen waren er al regioclubs in de Rozenburgse aanvaller geïnteresseerd. Het komende seizoen gaat Bethslot spelen voor Hellevoetsluis.

Lees meer: Bethslot Woldeamanuel vertrekt naar de Brielsestraatweg

Na zeven mooie jaren heeft Bryan van der Laan besloten sportpark West de rug toe te keren. Toch ook wel een beetje met pijn in het hart, maar de voetbalwereld is grillig ook bij de amateurs. Voor OHVV zal Bryan van der Laan een welkome en zeker toegevoegde waarde zijn. De club waar ook oud Rozenburg trainer Peter-Marcel Nauta de komende seizoenen aan het roer zal staan. Wat begon met een geintje na de promotie van Rozenburg in het eerste jaar dat Nauta aan het roer stond, ‘Als jij weggaat, ga ik ook’ is nu werkelijkheid geworden.

Lees meer: Bryan van der Laan naar OHVV