Zal een beetje vreemd zijn zaterdag op sportpark West als de scheidsrechter de bal ergens in de buurt van de middenstip met een scheidsrechtersbal weer in het spel brengt. Wat kan er in 34 minuten nog gebeuren. In de eerste 56 minuten was Rozenburg niet in goede doen. Kwam tegen NSVV op achterstand,0-2, maar zette die achterstand in de laatste minuten voor de thee om in een 3-2 voorsprong.

Een knotsgekke wedstrijd zeker in de slotfase waar Rozenburg optimaal profiteerde van het feit dat de ploeg van Wim van der Steene de weg volkomen kwijt was in die hectische slotfase van de eerste helft. In de eerste 11 minuten van de tweede helft zette NSVV aan om de negatieve score als nog om te zetten en dat leek te gaan lukken. NSVV dacht de gelijkmaker te scoren door Kelvin van der Giessen, maar de grensrechter van Rozenburg gaf aan dat dit buitenspel was en de scheidsrechter nam dit signaal over. Veel verder kwam NSVV niet meer omdat de scheidsrechter in de middencirkel ging zitten. Door een blessure van de leidsman moest de wedstrijd worden getaakt. ....en hoe nu verder .......

Jordie de Groot

Wij moeten een half uur lang alles geven, 200 procent inzet, om die overwinning over de streep te trekken. Alles en iedereen moet zich wegcijferen voor het team om de 3pnt te behalen. En bij ons zijn Erik Don en Reynaldo v Emmerik gewisseld, dus die mogen niet spelen, en wij mogen nog maar 1x wisselen. NSVV heeft nog 3 wissels.

Elroy van Seventer

3-2 voor ja, mogen we natuurlijk nooit meer weggeven. Moeten proberen zo min mogelijk onnodig balverlies te leiden, denk dat zij een half uur lang alleen maar ballen de 16 in gaan pompen, en als wij dan elke keer de bal kwijt zijn wordt het voor hun wat makkelijker. We hebben wel ervaring met het uitspelen van gestaakte wedstrijden (Spirit/TOGR), dus ga er vanuit dat wij de 3-2 gewoon over de streep trekken!

Nick de Bil

Nog 34 minuten te spelen tegen NSVV, eigenlijk een 6 punten wedstrijd. Want als je naar de ranglijst kijkt staan we er slecht voor. Houden we deze stand vast dan doe je goede zaken. We moeten 34 minuten het snot voor onze ogen lopen, alles geven, elk duel winnen en desnoods elke bal naar de schapen schieten. We mogen dit niet meer weggeven. NSVV zal naar Rozenburg komen met een alles-of-niets offensief, ze zullen er alles aan gaan doen om nog een goal te kunnen maken. Ook voor hen is dit een cruciale wedstrijd. Wij moeten zorgen dat we vanaf de opstuitbal op 't middenveld (waar de wedstrijd mee wordt hervat) gelijk scherp zijn en de concentratie niet meer verliezen tot het laatste fluitsignaal. Na deze wedstrijd moeten we met een goed gevoel (3 pnt. tegen NSVV dus!) richting de wedstrijd van Wieldrecht gaan en zo snel mogelijk uit die gevarenzone wegkomen!