De overschrijvingperiode van dit seizoen loopt ten einde. Rozenburg nog in de race voor behoud van de tweede klasse. Nog één wedstrijd verwijderd en eventueel nog een herkansing wat later om volgend seizoen weer in de tweede klasse te mogen spelen. Maar daarover later meer. Nu staat alles in het teken van de laatste uren van de overschrijvingen. Rozenburg kan zich niet laten verrassen in de tweede klasse kan je vandaag de dag niet meer met 11 spelers de competitie beginnen en wat jeugd op de bank.

Er is best wel talent op Rozenburg en die moeten ze op West koesteren en vooral zorgen dat ze wat langer op West blijven spelen. Een elftal met overwegend spelers met een binding met Rozenburg was wat coach Nauta voor ogen had. Maar helemaal zonder nieuwe spelers is het nog te moeilijk in de tweede klasse. Al langer is bekend dat doelman Benny van de Meer, met Rozenburg Roots, terug komt naar sportpark West. Van der Meer traint al langer mee met de selectie van Rozenburg, nadat hij bij OVV gestopt was. Maar is pas volgend seizoen inzetbaar. Patrick Struijk heeft al in de winterstop aangegeven te gaan spelen voor OVV in zijn woonplaats Oostvoorne en ook Marnix Sonneveld zal volgend seizoen geen deel meer uitmaken van de selectie van Peter-Marcel Nauta. Sonneveld gaat in Rotterdam bij FC IJsselmonde spelen. In een ver verleden toen alles nog met papier ging was het een komen en gaan van spelers en bestuursleden die op de laatste uren nog het formulier in de brievenbus van het KNVB gebouw aan de Leningradplaats kwamen brengen en precies om 23:59 uur ging de brievenbus op slot. Journalisten op een stoelyje voor de primeurtjes. We leven gelukkig in een digitale wereld waar het allemaal wat makelijker gaat.

Overschrijvingen v.v. Rozenburg

Gaan:

Patrick Struijk naar OVV Oostvoorne

Marnix Sonneveld naar FC IJsselmonde

Komen:

Benny van der Meer (keeper) komt van OVV (Rozenburg roots terug op het oude nest)

Sander Geveke (middenvelder,verdediger) komt van Excelsior Maassluis

Alain Kers (verdediger/middenvelder) komt van Brielle onder 19

Najb Kissami (middenvelder) komt van Brielle 2

Quintin Felomina komt van Excelsior Maassluis (Rozenburg roots terug op het oude nest)

Trainer Peter-Marcel Nauta is tevreden over welke spelers er naar Rozenburg komen. Het zijn jonge spelers waar Rozenbrug plezier aan denkt te gaan krijgen. Twee spelers terug op het oude nest.

Foto: Doelman Benny van der Meer

 

Copyright © 2024 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.