Rozenburger Bryan van der Laan moet geopereerd worden aan zijn fluwelen linkerpootje. Het seizoen is over voor de linkermiddenvelder van de in de Top Klasse spelende Excelsior Maassluis. Donderdag 16 april wordt Bryan geopereerd en zal dan zeker 6 weken uit de roulatie zijn. Een domper voor de Rozenburger, maar zijn club Excelsior doet wonderen op dit moment onderleiding van de interim coach en oud Feyenoorder John de Wolf.

Lees meer: Bryan van der Laan zeker 6 weken uit de roulatie

Rozenburger Bryan van der Laan speelt volgend seizoen ook aan de overkant van de Waterweg bij Excelsior Maassluis. Maar of dat ook in de Topklasse is? Excelsior Maassluis wil zijn selectie graag bijeen houden en wil zeker door met Bryan van der Laan. De technische commissie van de tricolores heeft al een groot aantal spelers van de huidige selectie vastgelegd voor het volgende seizoen en daaronder ook Bryan van der Laan. Dus ook het komende jaar zal Bryan van der Laan, voor het derde seizoen, de kleuren van Excesior verdedigen.

Lees meer: Speelt Bryan van der Laan volgend seizoen nog in de Topklasse?

Bryan van der Laan is aan zijn tweede seizoen bij Excelsior Maassluis bezig. Na een wat moeilijk begin, waar Bryan niet fit aan dit seizoen was begonnen speelt de middenvelder inmiddels weer in het basisteam van coach Cesco Agterberg. Een seizoen wat vervelend begon voor de in Rozenburg woonachtige Van der Laan, die twee seizoenen geleden nog even een half jaartje op sportpark West te bewonderen was in de rood gele kleuren van de plaatselijke voetbalvereniging. Bryan kwam licht geblesseerd uit de competitie van het vorig jaar en had ook nog eens problemen aan zijn zitvlak, waardoor een kleine operatie nodig was en de voorbereiding van dit seizoen toch een beetje verstoorde.

Lees meer: Bryan van der Laan terug in de basis van Excelsior Maassluis

De competitie zit er op voor Bryan van der Laan. Het was zijn eerste seizoen in de Topklasse. Met zijn tegenwoordige ploeg Excelsior Maassluis eindigde hij op een fraaie zesde plaats. Het was niet alleen voor Bryan het eerste seizoen in de Topklasse maar ook voor Excelsior Maassluis. Met zeven punten uit de eerste drie wedstrijden was het een bliksemstart voor de nieuwkomer in de Topklasse. Winst tegen Spakenburg en Katwijk en gelijk tegen Capelle was een start die ook bij Excelsior als een verrassing moet zijn aangekomen. We kwamen Bryan eigenlijk een beetje onverwachts tegen bij een Bootcamp training van Body Action XL. Onderleiding van Ronald de Klerk, vorig jaar nog zijn leider bij het eerste elftal van Rozenburg waar Bryan nog een half seizoen speelde, werkte hij zijn oefeningen af. De afspraak voor dit gesprek hadden we al eerder gemaakt, maar de foto's bij dit artikel een toevalstreffer.

Lees meer: Bryan van der Laan Koning van de assist

Rozenburger Bryan van der Laan, vorig seizoen nog spelend voor de Rood Gelen op sportpark West, is door Voetbal Rotterdam genomineerd als het talent van seizoen 2013-2014. Bryan speelt tegenwoordig bij Excelsior Maassluis waar hij snel is uitgegroeid tot een vaste waarde en een meerwaarde voor de Topklasse. Door te stemmen bepaalt het publiek uiteindelijk mede wie er in de prijzen valt. Sportenrozenburg volgt Bryan al vanaf de eerste dag dat de website in de lucht is en we kunnen ons niet voorstellen dat de echte voetballiefhebbers het talent van de Rozenburger Bryan van der Laan nog niet hadden ontdekt.

Lees meer: Bryan van der Laan genomineerd als talent van het seizoen 2013-2014