We zijn weer terug op de basis. Een prachtige vakantie, maar wat een gedoe. Eerst gaan we in de stress om alles wat we denken nodig te hebben in een koffer te krijgen. Dan met veel plezier een paar uurtjes in de rij staan om in de bus te komen, jaaaa ik weet het, noemen ze ook wel een vliegtuig. Of een paar uurtjes in de rij op de autosnelwegen. Haal dat snel er maar snel vanaf. Het begint met voorpret, althans als we dat uit diverse gesprekken mogen geloven. ...........

Lees meer: Wat een gedoe

Bureau afgestoft, nog even zoeken waar de camera’s gebleven zijn en kijken of het toetsenbord nog dat doet wat we ervan verwachten. De statistieken op de site liegen er niet om, we komen er niet omheen, er zit een dipje in de bezoekers aantallen. Even een paar weken niets gedaan, maar we gaan ons opmaken voor het achtste seizoen sportenrozenburg. Hoe het eruit gaat zien, geen idee. Voorlopig tot 1 september geen sportwedstrijden, of dat zo blijft?

Lees meer: Sportenrozenburg komt weer langzaam uit de lockdown

De tijd gaat snel en we hadden bewust een kleine winterpauze op de redactie van sportenrozenburg om de batterij weer op te laden. We moeten weer uit onze winterslaap en weer achter het toetsenbord en de camera. Inmiddels zijn we 4 ½ jaar bezig met de site en hebben een ongekend aantal bezoekers. Bezoekers die vooral winst en kampioenschappen verslinden en als het wat minder gaat met de prestaties van de geliefde ploeg of club niet meer alles willen lezen. Vooral bij de supporters en de voetbalfans die de site bezoeken vinden we dat terug. En hoe je het ook wendt of keert met de plaatselijke voetbal club, ooit in de top van het Nederlandse Amateurvoetbal, gaat het niet goed. Maar als we eens goed in de spiegel kijken kan het nieuwtje er natuurlijk ook wel af zijn.

Lees meer: Op weg naar 5 jaar sportenrozenburg

Na het besluit om na meer dan 20 jaar de activiteiten voor mijn cluppie Rozenburg maar eens op een laag pitje te gaan zetten, dreigde het zwarte gat. De motivatie om verder te gaan voor v.v. Rozenburg was er niet meer en ook al waren de bezoekerscijfers van de v.v. Rozenburgsite, waar we een groot aandeel in hadden, hoog. Iets in me zei genoeg geweest.

Lees meer: Geweldig dit nooit verwacht.....

Copyright © 2022 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Thursday the 8th. .