De dames van Indus’67 beginnen, net als elk seizoen op het veld. Meer en meer wordt de veldcompetitie gebruikt als voorbereiding op de zaalcompetitie. Je ziet ook steeds meer clubs kiezen alleen voor de zaal. Ook bij Indus ligt de focus op de zaal, maar staan de Rozenburgse dames ook ingeschreven voor de veldcompetitie.

Op 24 augustus is de eerste training gepland. Indus heeft het voornemen om meisjes A meer bij de selectie van de dames te betrekken. Voor de veldcompetitie is de indeling en het programma tot het begin van de zaalcompetitie bekend gemaakt. Zondag 4 september begint de veldcompetitie voor de dames van Indus met een uitwedstrijd tegen Ventura in Schiedam. Tegenwoordig BENK PROJECTS/Ventura. Er zijn niet veel teams ingeschreven voor het buitengebeuren. Cindy Doorduin is meer de teammanager geworden en assisteert trainer/coach Willem Witte tijdens de wedstrijden op de bank. Het doel is zeker, ook bij de veldcompetitie, meedoen om de bovenste plaatsen.

Het wedstrijdprogramma

datum

thuis

 

uit

tijd

4 september 2022

BENK PROJECTS/Ventura

-

Indus’67

12:00

12 september 2022

Indus’67

-

Veneco/Velo

12:20

18 september 2022

Dios

-

Indus’67

13:10

2 oktober 2022

Indus’67

-

Schipluiden

13:40

         

 

Het team Indus’67 dames 1: Jeannette de Leeuw, Joanne de Leeuw, Margaretha van Seters, Iris Quak, Ashley Poel, Mariska Witte, Britt Doorduin, Linda van Seters, Debbie Lievaart en Anouk Roest.

Ook de indeling en tegenstanders voor de zaalcompetitie heeft de handbalbond bekend gemaakt. Het programma zullen we later publiceren. Indus Dames 1 komt uit in de eerste klasse–ZW DS-1BZ.

Tegenstanders van Indus DS1 in de zaal zijn:

DIOS DS1, Feyenoord Handbal DS2,B&B Healthcare/Hercules DS2, HVOS DS1, Internos DS2, Savosa DS2, TOGB DS1, TwistDS1 en VENECO/VELO DS3.

Later meer als er ook voor de zaalcompetitie meer bekend wordt gemaakt.