Het is alweer 35 jaar geleden dat de Rozenburgse Kinderboerderij haar poorten opende voor het publiek en vooral de kleintjes uit ons dorp. En wie heeft er nu geen mooie herinneringen aan de Kinderboerderij, als kind, als ouders of als oma en opa. Natuurlijk reden voor een spetterend feestje. Op zaterdag 20 juni zullen diverse activiteiten plaatsvinden. Zo kunt u deze dag o.a. genieten van diverse demonstraties zoals ganzen drijven, glasblazen en klompen maken. Voor de kinderen zijn er springkussens, een zweefmolen, kop van jut en nog vele andere leuke bezigheden. Ook zal er deze dag een band spelen om alle feestelijkheden muzikaal te begeleiden.

 

Om 10:30 uur wordt de dag feestelijk geopend met muziek van een dweilorkest en het feest gaat door tot 17:00 uur. Voor alle activiteiten van die dag kun je een strippenkaart kopen voor € 5.00 waarmee je kan kiezen wat je wil. Alles wordt nog gezelliger met live muziek van de Coveralls en de Furietoeters. Vanzelfsprekend is er van alles te snoepen, te eten en te drinken.


Het is handig om lopend of met de fiets te komen, auto’s kunnen parkeren bij de voetbalvelden van v.v. Rozenburg. Vanaf de parkeerplaats kun je dan lopen naar het feestterrein of als je geluk hebt, meerijden op paard en wagen naar de boerderij. De Kinderboerderij is gelegen aan de Zandweg en de parkeerplaats bij v.v. Rozenburg aan de Vinkseweg. Met een beetje mooi weer belooft het al met al echt een dag te worden die je niet mag missen!

 

 

Bron: Kinderboerderij Rozenburg

Copyright © 2022 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.
Thursday the 18th. .