11-12-2018/08:00 Nederland heeft zich, met Maaike de Waard in de ploeg, vannacht geplaatst voor de finale van de 100 meter estafette vrije slag dames, tijdens het WK korte baan in Hangzhou/China. Amerika gaat als snelste naar de finale in een tijd van 3:29.52. Nederland liet de klokken stil staan op 3:32.67, een tweede tijd in de series.

Rusland; China; Japan; Duitsland; Honh Kong en Turkije zijn de andere finalisten. De Nederlandse ploeg, in de series, bestond uit Kim Busch; Maaike de Waard; Valerie van Roon en Ranomi Kromowidjojo. Of Maaike ook start in de finale later op de dag en in welke samenstelling Nederland dan aan de start verschijnt, staat nog niet vast.

Update 11-12-2018/14:00 uur Maaike de Waard heeft zilver op het WK in China. Samen met Ranomi Kromwidjojo, Femke Heemskerk en Kim Busch was er een tweede plaats in de 4 X 100 meter estafette vrije slag. Het verschil met winnaar Amerika was slechts een kwart seconde. Op de derde plaats eindigde China.

Copyright © 2020 www.sportenrozenburg.nl. Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.

Binnenkort op deze site

* We gaan Maaike de Waard volgen tijdens de Hengelo Long Course Challenge 2020. Een wedstrijd zonder publiek en onder strenge Corona richtlijnen.

* Cindy Doorduin Indus ’67 het nieuwe seizoen in een andere rol? En Indus dames 1 toch uitkomen in de eerste klasse ….. binnenkort een gesprek met Cindy.

* en wat nog meer over het bureau, voor de camera of onder de pen komt

 

 


 

 

Tuesday the 11th. .